don't take our word for it...

…maar wel van deze go-getters. Ruim 42.000 ondernemers ging je voor en maakten hun droom werkelijkheid.

Mijnwebwinkel klantsucces

succesverhalen.

Get inspired

Benieuwd hoe andere ondernemers hun e-commerce business naar een hoger niveau tillen? Check de interviews met tips & tricks en beleef de succesverhalen van het ondernemerschap.

het succes van...

Martijn & Tim van STAYATHOME en HartmanOnderdelen.nl

STAYATHOME

Meet Martijn en Tim van de webshops STAYATHOME.nl en HartmanOnderdelen.nl. Sinds de start van STAYATHOME in 2012 is het bedrijf uitgegroeid tot een webshop met een ruim assortiment in tuin- en interieurproducten. Ook kwam daar kort geleden HartmanOnderdelen.nl bij.

full story
Anna Mommies & Miracles

Mommies & Miracles

Of je nu een uniek kraamcadeau zoekt, iets persoonlijks voor een jarig kindje of iets bijzonders voor je eigen zwangerschap… Bij Mommies & Miracles ben je aan het juiste adres! Wij gingen in gesprek met eigenaresse Anna.

full story
Jurgen Sloots - Greentree64

Greentree64

Dit is de Eindhovense Jurgen Sloots. In het weekend de natuur in om de mooiste vogels vast te leggen, doordeweeks dé specialist op het gebied van schuiltenten en accessoires voor natuurfotografie. Lees het verhaal over zijn onderneming én eigen merk.

full story
Hippe Beebjes Mijnwebwinkel

Hippe Beebjes

Maak kennis met Cherish en Wilbart, samen runnen ze de webwinkel Hippe Beebjes. Een shop in kinderkleding met duizenden (vaste) klanten.

full story
Made by mom

Made By Mom

In het leven van Stefanie (door haar omgeving ook wel Mom genoemd) gaat er geen dag voorbij zonder cake, chocolade, lachen en dansen. En die positiviteit is niet alleen terug te vinden op haar webshop, maar zeker ook op haar socials. Ze is super actief op Instagram, waar ze iedere dag haar leven én inspirerende quotes deelt.

full story
De SmaakBeleving

De SmaakBeleving

Michael is al tien jaar trotse eigenaar van de webshop De SmaakBeleving. Daar kwam twee jaar geleden ook een eigen winkel bij. Dag in dag uit zorgt hij met zijn team van acht medewerkers er op die plek voor dat klanten uit het hele land kunnen genieten van de lekkerste delicatessen en versproducten.

full story
Enjoy the sun

Enjoy The Sun

De vrije tijd die de eerste lockdown met zich meebracht, benutte Melvin om zijn B&B aan te pakken. Maar unieke buitenverlichting was lastig te vinden in Nederland. Lang nadenken over de optie om dit zelf te gaan verkopen, hoefde hij niet.

full story
Webwinkel MEES&CO Mijnwebwinkel

Mees & Co

Het is de droom van iedere startende ondernemer: een product bedenken dat aanslaat. Jeroen en Angela lukte het. Binnen drie weken verkochten ze meer dan 500 MEESTER en JUF sweaters.

full story
Sweet Petite Jolie webwinkel

Sweet Petite Jolie

Doenja van Sweet Petite Jolie maakte van haar hobby haar werk. Wij gingen bij haar langs om erachter te komen hoe ze dit precies heeft gedaan en hoe zij haar webshop tot een succes heeft gemaakt.

full story
Bob's Vinyl winkel

Bob's Vinyl

We stellen je graag voor aan Bob! Als eigenaar van de webshop én fysieke winkel Bob’s Vinyl, weet hij als geen ander hoe het is om te ondernemen en daarin nieuwe stappen te zetten.

full story
Samen Top webwinkel

Samen Top

Al meer dan 7 jaar zet Samen Top zich in om mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten werken in de maatschappij. Dit doen ze door banen aan te bieden bij bedrijven in de omgeving, dagbesteding én hun eigen webshop en fysieke winkel.

full story
Radio-2.png

Radiowinkel

Sander van Radiowinkel.com is gespecialiseerd in DAB+-toestellen. Radio was zo’n beetje het laatste audio-elektronicaproduct dat nog niet digitaal was, dus 1 + 1 = 2. Zo ontstond Radiowinkel.com.

full story
Lovetoswim.jpg

Lovetoswim

Van je passie je beroep maken is iets waar veel mensen van dromen. Het is Tim van den Heijkant gelukt, want sinds 2016 runt hij met plezier zijn succesvolle webshop lovetoswim.

full story
De Betoverde Zolder Mijnwebwinkel

De Betoverde Zolder

Roderick en Claudia zijn de trotse eigenaren van De Betoverde Zolder, een meubelmakerij, winkel én webshop voor maatwerk meubels en accessoires.

full story
Airplant_Creativelife_29.jpg

Airplantshop

Kies een niche, zeggen ze vaak als je een webwinkel wilt beginnen. Dat is bij Marleen Zeeman van Airplantshop wel gelukt. Ze raakte verliefd op de bijzondere luchtplantjes en is er nu fulltime mee bezig.

full story
Evert Kwok

Evert Kwok

This shit is bananas. Woordgrappen, droge humor én bananen. Dat is hoe je de cartoons van Evert Kwok het beste kunt omschrijven. Achter Evert Kwok zit het cartoonistenduo Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer.

full story
DutchHome

DutchHome

Midden in het centrum van Zeist zit de knusse woonwinkel van Suzanne: DutchHome. Hier zijn bezoekers niet alleen op de juiste plek voor meubels en de mooiste woonaccessoires in landelijke, stoere en sobere stijl, maar worden ook alle orders uit de webwinkel verwerkt en verzonden.

full story

Creeër je eigen succes

Hoe ziet jouw succes eruit? Ga direct aan de slag of bekijk hoe andere ondernemers hun shops hebben ingericht en vormgegeven. Want inspiratie, heb je nooit te veel.

Bekijk design voorbeelden

Ben jij geschikt als webwinkel eigenaar?

Waar wacht je nog op? Start jouw eigen succesverhaal. Today is the day.

Hulp, advies of second opinion nodig?

Onze webshop experts staan voor je klaar. Elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur. Aarzel niet!

Mijnwebwinkel webshop starten