start direct
don't take our word for it...

…maar wel van deze go-getters. Ruim 42.000 ondernemers ging je voor en maakten hun droom werkelijkheid.

Mijnwebwinkel klantsucces

succesverhalen.

Get inspired

Benieuwd hoe andere ondernemers hun e-commerce business naar een hoger niveau tillen? Check de interviews met tips & tricks en beleef de succesverhalen van het ondernemerschap.

het succes van...

Jurgen Sloots - Greentree64

Greentree64

Dit is de Eindhovense Jurgen Sloots. In het weekend de natuur in om de mooiste vogels vast te leggen, doordeweeks dé specialist op het gebied van schuiltenten en accessoires voor natuurfotografie. Lees het verhaal over zijn onderneming én eigen merk.

full story
Hippe Beebjes Mijnwebwinkel

Hippe Beebjes

Maak kennis met Cherish en Wilbart, samen runnen ze de webwinkel Hippe Beebjes. Een shop in kinderkleding met duizenden (vaste) klanten.

full story
Enjoy the sun

Enjoy The Sun

De vrije tijd die de eerste lockdown met zich meebracht, benutte Melvin om zijn B&B aan te pakken. Maar unieke buitenverlichting was lastig te vinden in Nederland. Lang nadenken over de optie om dit zelf te gaan verkopen, hoefde hij niet.

full story
Zhen Zhu ondernemer Angelique Mijnwebwinkel

Zhen Zhu

Prijswinnares Angelique heeft met haar webwinkel Zhen Zhu een mooie plek bemachtigd in de Nederlandse sieradenbranche. Met een ruim assortiment aan parel sieraden, weten klanten haar online te vinden.

full story
Webwinkel MEES&CO Mijnwebwinkel

Mees & Co

Het is de droom van iedere startende ondernemer: een product bedenken dat aanslaat. Jeroen en Angela lukte het. Binnen drie weken verkochten ze meer dan 500 MEESTER en JUF sweaters.

full story
Sweet_Petite_Jolie-13.jpg

Sweet Petite Jolie

Doenja van Sweet Petite Jolie maakte van haar hobby haar werk. Wij gingen bij haar langs om erachter te komen hoe ze dit precies heeft gedaan en hoe zij haar webshop tot een succes heeft gemaakt.

full story
Bob's Vinyl winkel

Bob's Vinyl

We stellen je graag voor aan Bob! Als eigenaar van de webshop én fysieke winkel Bob’s Vinyl, weet hij als geen ander hoe het is om te ondernemen en daarin nieuwe stappen te zetten.

full story
Samen Top webwinkel

Samen Top

Al meer dan 7 jaar zet Samen Top zich in om mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten werken in de maatschappij. Dit doen ze door banen aan te bieden bij bedrijven in de omgeving, dagbesteding én hun eigen webshop en fysieke winkel.

full story
Radio-2.png

Radiowinkel

Sander van Radiowinkel.com is gespecialiseerd in DAB+-toestellen. Radio was zo’n beetje het laatste audio-elektronicaproduct dat nog niet digitaal was, dus 1 + 1 = 2. Zo ontstond Radiowinkel.com.

full story
Lovetoswim.jpg

Lovetoswim

Van je passie je beroep maken is iets waar veel mensen van dromen. Het is Tim van den Heijkant gelukt, want sinds 2016 runt hij met plezier zijn succesvolle webshop lovetoswim.

full story
De Betoverde Zolder Mijnwebwinkel

De Betoverde Zolder

Roderick en Claudia zijn de trotse eigenaren van De Betoverde Zolder, een meubelmakerij, winkel én webshop voor maatwerk meubels en accessoires.

full story
Airplant_Creativelife_29.jpg

Airplantshop

Kies een niche, zeggen ze vaak als je een webwinkel wilt beginnen. Dat is bij Marleen Zeeman van Airplantshop wel gelukt. Ze raakte verliefd op de bijzondere luchtplantjes en is er nu fulltime mee bezig.

full story
DSC_8703.png

Allerlievelings

In de webshop Allerlievelings vind je hippe interieur accessoires, sieraden, papierwaren en free printables. Je herkent ze aan hun grafische vormen. Alle producten zijn ontworpen en gemaakt door de beste vriendinnen Laura en Nanette.

full story
DSC_4905.jpg

One Day Parade

Toen Daniel en Yvonne hun eerste kindje kregen leek het hen leuk om een paar schoentjes voor haar te maken. Inmiddels is hun ‘DIY-project’ uitgegroeid tot succesvol label en verkoopt One Day Parade wereldwijd!

full story
LTS_3247.jpg

Evert Kwok

This shit is bananas. Woordgrappen, droge humor én bananen. Dat is hoe je de cartoons van Evert Kwok het beste kunt omschrijven. Achter Evert Kwok zit het cartoonistenduo Eelke de Blouw en Tjarko Evenboer.

full story
OG---DutchHome.png

DutchHome

Midden in het centrum van Zeist zit de knusse woonwinkel van Suzanne: DutchHome. Hier zijn bezoekers niet alleen op de juiste plek voor meubels en de mooiste woonaccessoires in landelijke, stoere en sobere stijl, maar worden ook alle orders uit de webwinkel verwerkt en verzonden.

full story

Creeër je eigen succes

Hoe ziet jouw succes eruit? Ga direct aan de slag of bekijk hoe andere ondernemers hun shops hebben ingericht en vormgegeven. Want inspiratie, heb je nooit te veel.

Bekijk design voorbeelden

Ben jij geschikt als webwinkel eigenaar?

Twijfel je over het openen van een webshop? Wil je het eigenlijk heel graag maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Weet je wat jouw sterke en zwakke punten zijn als het gaat om het starten van een webshop? Wij kunnen je helpen! Doe nu de test om erachter te komen of jij geschikt ben als webwinkeleigenaar.

boost your business.

Waar wacht je nog op? Start jouw succesverhaal. Today is the day.

Mijnwebwinkel webshop starten