seamless payments.

Reken af zonder gedoe en breng al je betalingen samen. In je winkel, online en onderweg.

Betaal en scan producten gemakkelijk met de Kassa App

Kassa App.

Synchroniseer al je verkopen

Voor €39,- per maand kun jij de Kassa App gebruiken voor al je verkopen. Met dit slimme betaalsysteem van Mijnwebwinkel synchroniseer je je fysieke winkel, markt, beursstand en marketplace direct met je webshop. En daar hoef je niks extra’s voor te doen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar verhoog je ook je omzet. Een slimme investering dus.

Online en offline in sync

De Kassa App geeft je altijd en overal zicht op je verkopen en voorraad. Afrekenen doe je met dit betaalsysteem snel en veilig. Niet alleen in je webshop, ook in je stenen winkel, op de beurs en op de markt. En met de rapportage in de Kassa App, heb je in één oogopslag inzicht in je verkoopprestaties. Zo wordt beheren en optimaliseren a piece of cake.

Hoe de Kassa App werkt

Scan het product en laat je klanten contant of contactloos betalen.  De bon kun je printen of versturen via mail. De voorraad wordt automatisch bijgewerkt. Instantly. 
Nieuwe voorraad? Ook die voeg je eenvoudig toe via de Kassa App. Even scannen en je bent weer klaar.

Verkopen en retouren

De Kassa App koppelt al je online en offline verkopen. Na elke verkoop worden je voorraad en orders automatisch bijgewerkt. Zo is je voorraad altijd synchroon. Ook retouren neem je gemakkelijk aan en worden automatisch bijgewerkt in je voorraad overzicht. Wel zo makkelijk.

Voorraad altijd on-point

Nieuwe levering binnen? Gebruik de handscanner of je smartphone camera om producten te scannen. Met de Kassa App is je voorraad in no-time bijgewerkt en heb je altijd zicht op je producten, voorraad en orders. Waar je ook bent.

Inzicht in je winkelprestaties

Met de rapportages in de Kassa App heb je in één oogopslag handig inzicht in je verkoopprestaties. Verkoop je op meerdere locaties? Dan kun je deze specifiek selecteren. Zo zie je eenvoudig welke locatie op welke dagen het beste loopt en waar je kunt optimaliseren.

Deels cash, deels pin

Met de Kassa App ben je ook flexibel als het gaat om (deel)betalingen. Volledig pinnen, contant betalen of deels cash en deels pin? Alles is mogelijk én blijft ook overzichtelijk voor jou. Wel zo handig.

Mijnwebwinkel Kassa App

Hoe je de Kassa App toevoegt

  1. Download de Kassa App in de App Store
  2. Log in op de beheeromgeving van je Pro of Premium account
  3. Ga naar het menu ‘Kassa App’ en voeg de Kassa App als add-on toe aan je account.
  4. Open de Kassa App op je smartphone, scan de QR-code in je account en voilà! 


Tip: heb je geen fysieke winkel, maar sta je wel af en toe op een beurs of event? De Kassa App is maandelijks opzegbaar en kun je dus makkelijk aan en uit zetten. Zo betaal je nooit voor niets!

Vanaf februari 2022 hebben we echt besloten om te zorgen dat onze winkel en webshop een professioneel bedrijf gaan worden. Sindsdien gebruiken we de Kassa App, een goede toevoeging aan de webwinkel en fysieke winkel omdat je zo weet wat je in huis hebt en weet wat je verkoopt.

Inge Samen Top
Inge
Samen Top

Alles-in-één kassasysteem

Breid de Kassa App uit tot fysieke kassa

Heb je een fysieke winkel? Dan wil je vast niet alle verkopen, betalingen en retouren met je smartphone doen. Gelukkig kun je de Kassa App makkelijk uitbreiden met hardware voor een volledig en professioneel kassasysteem. Met een handscanner, bonprinter, kassalade, iPad-houder en pin terminal heb je in één keer een compleet kassasysteem. Betaalbaar en super handig.

Compleet kassasysteem
Met een handscanner, bonprinter, kassalade, iPad-houder en pin terminal heb je in één keer een compleet kassasysteem.

Shop kassa accessoires

Wil je je mobiele kassa oplossing uitbreiden tot volwaardig kassasysteem voor je stenen winkel? Kijk eens bij onze partners. En natuurlijk kun je ons contacten als je wel wat hulp en advies kunt gebruiken.

Heb je al een pin terminal?

Geen probleem. Gebruik de Kassa App gewoon met je eigen terminal door de bedragen handmatig in te voeren. Heb je een pin terminal van Zettle of Pay.nl? Dan kun je de Kassa App zelfs koppelen en gaat het helemaal automatisch.

vraag de kassa app aan

Download de Kassa App

De Kassa App is beschikbaar voor iPhone en iPad. Zodra je de Kassa App hebt aangevraagd, kun je de app gelijk koppelen en gebruiken. Laat die kassa maar rinkelen!

download de kassa app nu

Frequently asked questions

Hoe kom ik aan de Kassa App?
Zitten er extra kosten aan de Kassa App?
Wat als ik al een pin terminal heb?
Is de App alleen voor fysieke winkels?