In gesprek met Mommies & Miracles

Mommies & Miracles

Of je nu een uniek kraamcadeau zoekt, iets persoonlijks voor een jarig kindje of iets bijzonders voor je eigen zwangerschap… Bij Mommies & Miracles ben je aan het juiste adres! De webshop staat vol prachtige items, zoals geboorteborden, houten bewaarkistjes, speelgoed, textiel en het leuke is: je kan het allemaal laten personaliseren. De liefde en passie van Anna straalt van de webshop af en je ziet dat alles met zorg wordt gemaakt. Wij wilden graag het gezicht achter Mommies & Miracles beter leren kennen en gingen daarom met haar in gesprek.

Kan je wat vertellen over het bedrijfsproces van Mommies & Miracles?

“Alles wat op mijn website verkocht wordt, maak ik zelf met mijn machine. Wanneer de klant iets bij mij besteld, komt de order binnen in het orderoverzicht van Mijnwebwinkel. Als de klant bijvoorbeeld een memorybox besteld, maak ik eerst het ontwerp op mijn laptop. Vaak kunnen meerdere items uit één houten plaat gemaakt worden. Daarom maak ik vaak meerdere orders tegelijk, zodat deze dan tegelijk in de machine gaan. Terugkomend op de memorybox… Wanneer dit ontwerp klaar is, zoek ik de juiste kist hierbij. Alle voorraad heb ik in mijn werkplaats staan. De kist gaat dan de machine in en die doet de rest van het werk. Die graveert mijn ontwerp op de memorybox. Daarna wordt de memorybox netjes ingepakt en zo kan deze dan op de post naar de klant!”

Wat zijn de minder leuke kanten van ondernemen?

“Ik mis het wel eens dat ik geen collega’s heb. Ik doe bijna alles alleen en dat is ook wel eens jammer. Soms wil ik gewoon eventjes sparren over de ideeën die ik heb of even een mening van iemand anders. Gelukkig helpt mijn moeder mij bij de administratie en ook brengt ze vaak de pakketten voor me weg. Vooral de administratie is een dingetje wat ik minder leuk vind aan het ondernemen… Dus zo is dat perfect opgelost!”

Waar ben je het meest trots op als ondernemer?

“Ik ben super trots op mezelf! Op waar ik sta met Mommies & Miracles na alle jaren. Duizenden bestellingen die ik ontworpen en gemaakt heb en alle prachtige reviews, berichtjes en foto’s die ik heb ontvangen.”

“Ik ben trots op alle mooie items die ik helemaal zelf heb ontworpen. Zwangerschapsaankondigingen zoals bewaardoosjes met houten kaartjes en houten bordjes voor grote broer en grote zus. Maar ook kinderkamerdecoratie zoals houten namen, muziekdoosjes, houten hartjes, ballonnen en meer. Houten vlaggetjes met de naam van het kindje, houten herinneringskisten... Allemaal helemaal naar wens gepersonaliseerd en dus allemaal uniek!”