Uitgelicht: Samen Top

Samen Top webwinkel

Aan de hoofdstraat van Dongen vind je de Samen Top shop. De winkel én webshop zijn onderdeel van Stichting Samen Top. Al meer dan 7 jaar zet Samen Top zich in om mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten werken in de maatschappij. Dit doen ze door banen aan te bieden bij bedrijven in de omgeving, dagbesteding én hun eigen webshop en fysieke winkel. Wij namen een kijkje in de winkel van Samen Top.

Het werkgeluk van de toppers als hoogste prioriteit

Samen Top is vooral gericht op arbeidsmatige dagbesteding. Op allerlei niveaus kunnen ze in dagbesteding voorzien, bij grote reguliere bedrijven tot kinderboerderij en het creëren van producten voor in de winkel. Daarbij staat het werkgeluk van de cliënten, beter bekend als toppers, voorop!

Tijd voor groei

Samen Top groeit ieder jaar weer door. Begonnen als kleine dagbesteding en gegroeid tot een stichting met meer dan 35 verschillende werkplekken en zo’n 20 werknemers

‘’De backoffice is overzichtelijk en je kan veel dingen toevoegen en zelf maken, dat vind ik vooral heel prettig. Bijvoorbeeld maat stellingen en heren/dames dat ik dat zelf kan maken. Gewoon die simpele dingetjes dat je denkt ‘oh ja’, maar dat zijn wel heel belangrijke dingen. Zelf volgordes kunnen bepalen, dat je kunt schuiven, dat vind ik heel erg prettig.’’

Inge

Inge maakte de webwinkel van Samen Top met Mijnwebwinkel

Start ook je webshop en verkoop eenvoudig je producten! Online met Mijnwebwinkel én offline met aankoop van de Kassa App.

start je webshop

Jouw webwinkel uitgelicht?
Stuur je suggestie naar marketing@mijnwebwinkel.nl en wie weet zie je jouw winkel hier binnenkort terug :)