blow them away.

Met Mijnwebwinkel heb je toegang tot alle essentiële tools om jouw business vorm te geven. Letterlijk. Just add venture.

Mijnwebwinkel wonen shop

voorbeelden.

Bekijk hoe andere ondernemers hun shops hebben ingericht en vormgegeven.

Have a look in the book

Heb je onze lookbooks van KickStart en Design Services ook al gezien? Hier staan webwinkels in die door onze designer zijn aangepast.

Fashion & beauty

Ben jij gek van kleding, sieraden of beauty? Dan haal je bij Mijnwebwinkel je hart op! Maak een prachtige shop en laat jouw producten shinen.

"De aanpak van Mijnwebwinkel sluit naadloos aan bij die van ons nieuwe modelabel: best betaalbaar, no-nonsense én met een snelle klantenservice." 
Dirk - Jean de Gand

Bekijk de webshop van Dirk

Baby & kind

Producten voor kleintjes, groots presenteren? Dat kan bij Mijnwebwinkel. Start jouw webshop en groei online net zo snel als de kids.

"Het systeem van Mijnwebwinkel biedt veel mogelijkheden en heb je zo onder de knie, of je nu beginner bent of pro. En lukt iets niet? Dan kun je altijd terugvallen op de superservice."
Sanne Dols - Mijn Dagritme Pictogrammen

bekijk de webshop van Sanne

Hobby & vrije tijd

Maak je zelf producten en wil je deze graag verkopen aan een groter publiek? Deze shops maakten van hun passie hun werk! Laat je inspireren door deze creatievelingen.

"Met liefde maak ik persoonlijke producten, daarnaast selecteer ik de fijnste producten van de mooiste merken. Het assortiment is heel divers. Toch herken je al snel de gemeenschappelijke deler: het is altijd met zorg bedacht en met liefde samengesteld."
Bineke Pol-Bruins - ByBineke

bekijk ByBineke

Wonen & interieur

Of je nu vintage of industriële meubels, muurstickers of behang verkoopt: met Mijnwebwinkel heb je alles in huis voor je eigen webshop! Bekijk de voorbeelden.

"De webshop is voor mij een verlengstuk van de showroom; bezoekers kunnen zich eerst oriënteren op om het thuis op hun gemak te bestellen."
Jacquelien - Behangwereld.nl

bekijk behangwereld.nl

"De webshop is de etalage van ons bedrijf. 3 jaar geleden begonnen met maatwerk-tafels, nu uitgegroeid tot een compleet aanbod van maatwerk-meubels. Samen met de klant komt er een mooi ontwerp tot stand!
Lianne & Stef - Lopped Butik

bekijk de webshop

Eten & drinken

Verkoop jij taarten, thee of tompoucen? Met Mijnwebwinkel maak je een smaakvolle webshop om je vingers bij af te likken.

"Mijn webshop is de etalage van mijn bedrijf. Naast het online gebeuren, heb ik ook veel persoonlijk contact met mijn klanten, dit maakt mijn werk erg leuk en interessant."
Annemarie - Suez Thee

bekijk de Suez Thee webshop

"In onze fysieke winkel staan we met liefde en passie klaar voor onze klanten. Om de klant nog beter te kunnen helpen, hebben we besloten om een webshop te starten zodat er ook online geshopt kan worden." 
We Love Chocolate

bekijk de webshop