apps & integraties.

Verrijk je webwinkel met talloze add on's. Van betalingsmethoden tot social koppelingen en verzendopties. Just add...

filter op

onderwerp.
beschikbaar in.
Homerr

Homerr

Homerr is een onafhankelijk sociaal pick-up- en drop-off netwerk van buurtgenoten en lokale ondernemers waar je rechtstreeks je pakket kunt inleveren of laten bezorgen. 

logo Budbee

Budbee

Budbee is een same én next day delivery verzendoptie voor het bezorgen aan huis of in een pakketkluis. Hierbij streven ze naar de meest duurzame optie die daarvoor beschikbaar is. Budbee levert niet alleen pakketten af, maar verzorgd ook retour leveringen. 

Logo SizeBuddy

SizeBuddy

De ultieme B2B-oplossing voor online kledingwinkels. Voorspel nauwkeurig kledingmaten op basis van wat klanten nu dragen. Verminder retourneringen en verhoog conversies.

Trusted-shops-logo.png

Trusted Shops

Webshops die aangesloten zijn bij bij Trusted Shops tonen 3 basiselementen van online vertrouwen: het webshop-keurmerk, de kopersbescherming en de shopbeoordelingen.

1200px-Amazon_logo.svg_.png

Verkopen op Amazon

Amazon is een van de populairste en meest gevestigde marktplaatsen ter wereld met maandelijks miljoenen bezoekers en een gevarieerd productaanbod. Via een koppeling exporteer je gemakkelijk je productdata van je webwinkel naar Amazon. Twijfel je om producten te gaan verkopen op Amazon zonder ervaring? Lees dan verder voor handige informatie!

Google-Shopping-css1.png

Google Shopping

Google Shopping is een onderdeel van zoekmachine adverteren. Het wordt gebruikt voor het promoten en verkopen van producten.

1200px-EBay_logo.svg_.png

eBay

eBay.com is een online veiling- en shoppingplatform waarop consumenten en bedrijven een enorm scala aan producten wereldwijd kunnen kopen en verkopen.

marktplaatslogo.png

Marktplaats

Bij Marktplaats vind je een koopgericht publiek. Maandelijks zijn er ruim 8 miljoen unieke bezoekers op zoek naar interessante aanbiedingen en koopjes op Marktplaats.

bol

Verkopen op bol.

Als je verkoopt op bol. kan het hard gaan met jouw onderneming. De aanwezigheid op een verkoopplatform met 13,5 miljoen actieve gebruikers uit Nederland en België helpt jouw onderneming groeien of van de grond te krijgen.

Combidesk_0.png

Combidesk

Combidesk ontwikkelt eenvoudige tijd- en geldbesparende koppelingen voor Mijnwebwinkel.

MollieLogoDark.png

Mollie

Veilige betalingen met Mollie. Met ons eenvoudige betaalproces helpen we jouw online business groeien. Makkelijk. Betrouwbaar. Veilig.

1 Sendcloud-logo.png

SendCloud

SendCloud is hét alles-in-een verzendplatform voor e-commerce.

Yuki logo

Visma | Yuki

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de cijfers van je onderneming

Cycloon Logo

Cycloon

De groene & sociale bezorgexpert. Wij bezorgen al je post en pakketten op de fiets, door heel Nederland. Snel, duurzaam en sociaal.

Visma eAccounting logo

Visma eAccounting

Je administratie van je webshop makkelijk geregeld met Visma eAccounting. Orders en artikelen direct verwerkt in je administratie

myparcel_logo_rgb.png

MyParcel

MyParcel biedt dé totaaloplossing voor het verzend- en retourproces van jouw webshop! Meer dan 3.000 Mijnwebwinkel shops vertrouwen op geïntegreerde service van MyParcel.

TikTok for Business

TikTok for Business

Bereik je klanten doelgericht en behaal snel resultaten met TikTok Ads Manager.

Instagram logo

Instagram Shopping

Geef je producten een podium op Instagram.