supercharge your business.

Alle informatie over het opzetten van een webshop naast je fysieke winkel op een rij.

Webshop naast fysieke winkel

start een webshop naast je fysieke winkel.

Heb jij een kapperszaak, schoonheidssalon, restaurant, winkel met accessoires of een ander soort onderneming? Dan is het opzetten van een webshop naast je fysieke winkel een interessante volgende stap! Op deze pagina bundelen we alle informatie samen rondom het opzetten van een webwinkel naast je fysieke onderneming.

Webshop mogelijkheden

Start je eigen (online) onderneming

Heb je op dit moment nog geen eigen onderneming, maar overweeg je wel om er een te starten? Wij hebben een handig business template voor je waarmee we je in 11 stappen op weg helpen naar je eigen onderneming.

download het business template

De voordelen van een webshop naast je stenen winkel

Heb je een fysieke winkel maar verkoop je nog niet online? Dan loop je een hoop kansen mis. Het openen van een webshop is een lage investering, maar vergroot wel je afzetmarkt én biedt 24/7 openingstijden. Ook zijn steeds meer mensen online te vinden en is een online aankoop binnen een paar minuten gefixt. Kortom, alleen maar redenen om er op korte termijn mee te starten!

Tip: met de Kassa App van Mijnwebwinkel worden je on- en offline voorraad automatisch gesynchroniseerd.

We schreven een handige, gratis gids ‘Van offline winkel naar online succesproduct’.

download de gids
Kassa App

Wat levert het extra op?

Benieuwd wat een webshop naast je fysieke winkel extra kan opleveren? Download dan onze gids ‘6 redenen om nu een webwinkel te starten naast je offline shop’. Inclusief handige tips om van je webshop een succes te maken!

naar de gratis gids

Voor welke winkels is een webshop geschikt?

Er zijn kansen voor een succesvolle webshop voor elke soort onderneming. Zit jouw restaurant elk weekend bomvol, dan kan je afhaalmaaltijden aanbieden. Met Mijnwebwinkel bied je namelijk eenvoudig de mogelijkheid tot ‘afhalen op locatie’ én ‘betalen bij afhalen’. Als kapper kan je je haarproducten online aanbieden, zodat klanten nooit meer zonder hoeven te zitten. Heb je een schoonheidssalon? Wat dacht je van een webshop vol skincare producten en leuke cadeaubonnen.

Geldzorgen? Deze organisaties helpen jouw bedrijf

Heb je al een eigen bedrijf en kun je een objectieve adviseur gebruiken die meekijkt naar je huidige situatie en de toekomst van je bedrijf? De KvK heeft een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet in het artikel 'Geldzorgen? Deze organisaties helpen jouw bedrijf'.

Naar KvK artikel

start vandaag nog je webshop.

En breng jouw business online

Mijnwebwinkel gratis uitproberen?

Probeer Mijnwebwinkel 14 dagen gratis, alleen je e-mailadres is vereist.

Mijnwebwinkel webshop starten