loyalty drives business.

Start eenvoudig je eigen unieke spaarprogramma.

Het Mijnwebwinkel Spaarprogramma

Spaarprogramma.

Bouw je eigen unieke spaarprogramma en versterk je merk

Voor €19,- per maand of gratis bij Premium versterk je de band tussen kopers en jouw merk met een eigen spaarprogramma. Met het spaarprogramma kan je klanten punten laten sparen en klanten belonen. Je bouwt aan klantloyaliteit en beheert je klantdata voor marketingdoeleinden. Met deze krachtige tool haal je meer omzet uit je vaste klantengroep en verander je eenmalige klanten in terugkerende klanten. Bepaal zelf de spaarregels en koppel je spaarprogramma aan je Pro of Premium webshop. Plug & play dus!

Loyalty drives business

Met de inzet van je eigen spaarprogramma in je webshop kunnen klanten bij elke order digitale spaarpunten verzamelen om een beloning bij elkaar te sparen. Handig voor je klanten, maar ook zeker goed voor je eigen business. Want met een spaarprogramma boost je jouw webshop omzet!

Het spaarprogramma dat perfect op je business aansluit

Als webwinkelier kun je jouw spaarprogramma helemaal zelf vormgeven zodat het helemaal past bij jouw bedrijf en branding. Geef het spaarprogramma en de spaarpunten een eigen naam. Stel in hoeveel punten klanten krijgen per uitgegeven euro. En beslis hoeveel gespaarde punten er nodig zijn om een beloning te krijgen. Je kiest zelf welke beloningen je aanbiedt in je webshop, of het nu in de vorm van een kortingscode, bedrag, gratis product of gratis verzending is. It’s up to you!

Lees ook ons blog 'Zo maak jij een succes van je spaarprogramma'

naar blog

Hoe je jouw eigen spaarprogramma start

  1. Log in op de beheeromgeving van je Pro of Premium account
  2. Ga naar het menu ‘Instellingen’ > ‘Add-ons & Modules’ > ‘Spaarprogramma’ en voeg het spaarprogramma als add-on toe aan je account.
  3. Stel vervolgens het spaarprogramma in naar jouw eigen wensen en activeer het in je webshop.

Tip: In deze handige tutorial lees je hoe je het spaarprogramma kan instellen.

Frequently asked questions

Hoe kom ik aan het spaarprogramma?
Zitten er extra kosten aan het spaarprogramma?
Waarom is het spaarprogramma alleen beschikbaar voor Pro en Premium?