bright, connected & independent.

We help you build your dream company.

Mijnwebwinkel webshop starten

over ons.

Just add venture

Ons doel is en blijft om het meest succesvolle Commerce platform voor micro- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland en België te zijn. En met jaarlijks meer dan 5 miljoen transacties en ruim 300 miljoen euro aan transactievolume over ons platform, zijn wij één van de populairste software aanbieders van Nederland en België op het gebied van e-commerce. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar werken we elke dag aan. En voor. Keihard en met heel veel plezier.

onze missie.

We make commerce easy & fun

De wereld veroveren kan alleen met een ijzersterke basis. Het team van Mijnwebwinkel doet er alles aan om jou als avontuurlijke ondernemer een e-commerce platform te bieden dat daarbij past. Super solide, gebruiksvriendelijk, gemaakt om te groeien én… leuk! 

Want dat ondernemen hard werken is, we know! Maar we geloven ook dat ondernemen iets moet zijn wat vooral energie geeft, in plaats van kost. Daar zit de echte winst. Want als dat lukt, lukt de rest ook. Just add venture.

onze roots.

Hollandse glorie

Alhoewel onze ambities grenzeloos zijn, ligt de basis van Mijnwebwinkel in Nederland. Dat herken je aan onze no-nonsense aanpak, Dutch design mentaliteit en natuurlijk onze moedertaal; alle info en kennis is, net als ons support team, helemaal Hollands. Vanuit ons hoofdkantoor in Oss werken we met een team van 30 whizzkids, creatieven en e-commerce bazen. Alles trekken we uit de kast om het e-commerce platform beter en beter te maken. Zodat we samen kunnen groeien en zoveel mogelijk dromen uit kunnen laten komen. Easy & fun.

culture.

Onze kernwaarden

De essentie van Mijnwebwinkel kunnen we samenvatten in 3 woorden:
We are bright, connected & independent.

made in Holland.

Onderdeel van Visma Groep

Mijnwebwinkel is onderdeel van Visma Groep. Visma is een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijf van Europa. De Visma Groep bestaat uit een netwerk van 200 software bedrijven, die actief zijn in ruim 20 landen over de hele wereld. Door elkaar te versterken qua structuur, markt, kennis en vaardigheden dragen wij zo met extra slagkracht bij aan een meer efficiënte en duurzame samenleving.

Mijnwebwinkel is met meer dan 42.000 gebruikers de grootste software aanbieder van Nederland op het gebied van e-commerce. We zijn een snelgroeiend bedrijf, met een solide achterban en een jong en enthousiast team van 30 medewerkers. Ook beschikken we over een Engelstalige versie van ons platform: myonlinestore.com waarmee we de rest van de wereld bedienen. Inmiddels maken vele ondernemers uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze online oplossingen. Een bewezen formule.

Get inspired

Benieuwd hoe andere ondernemers hun e-commerce business runnen en dromen waarmaken? Check de interviews en laat je inspireren door hun succesverhalen.

get inspired