Mijnwebwinkel en MyParcel

Eenvoudig en snel al jouw bestellingen verzendklaar

Integreer jouw webshop met MyParcel en maak eenvoudig en snel al jouw bestellingen verzendklaar. Gewoon vanuit jouw eigen vertrouwde Mijnwebwinkel omgeving. Door de volledige integratie tussen Mijnwebwinkel en MyParcel verwerk en verstuur je gemakkelijk al jouw orders. Al meer dan 3.000 Mijnwebwinkel shops vertrouwen op de service van MyParcel.
Kom er óók bij!

 

Voordelig versturen

Verzend voordelig jouw post en pakketten binnen Nederland en naar het buitenland. Gewoon via PostNL. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt. Je zit nergens aan vast en de service is én blijft gratis.

Vanuit jouw eigen backoffice

Koppel gratis jouw webshop met MyParcel en je kunt direct van start met het verwerken en versturen van jouw orders. Dit alles organiseer je gewoon vanuit jouw eigen Mijnwebwinkel omgeving.

Persoonlijke klantenservice

Loop je ergens tegenaan, heb je problemen met een zending of heb je hulp nodig bij het integreren van jouw webshop met MyParcel? De enthousiaste klantenservice van MyParcel staat altijd voor je klaar.

 

Bekijk de video.

Makkelijker verzenden

MyParcel is dé totaaloplossing voor Mijnwebwinkel gebruikers die hun verzend- en retourproces efficiënt en voordelig willen organiseren. Zo maak je iedere order in enkele stappen verzendklaar, ontwerp je jouw een eigen Track & Trace pagina, richt je eenvoudig jouw retourservice in en verstuur je automatisch Track & Trace codes naar jouw klanten.

Populaire bezorgopties

Jouw klant bepaalt graag zelf waar en wanneer hij zijn bestellingen ontvangt. Met MyParcel kun je meerdere bezorgopties in de checkout van jouw webshop aanbieden: bezorgmomenten of afhalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie, in zowel Nederland als België! Deze keuzevrijheid heeft niet alleen meer conversie tot gevolg, maar zorgt ook voor 24,5% meer herhaalaankopen.

Altijd een kennispartner bij de hand

Ben je een startende webshop of al langere tijd bezig? MyParcel helpt iedere webshop groeien. Ze delen hun kennis en spelen in op iedere ontwikkeling in de markt. En kom je er niet uit? Dan staan ze altijd voor je klaar.

"Goede service, deskundig team; ik ben blij met MyParcel! Mocht er iets misgaan met een zending, dat kan altijd, dan wordt dit ook goed opgepakt en behandeld. Ik ben echt zeer tevreden met MyParcel. Ik krijg bijna dagelijks aanbiedingen van andere verzendbedrijven, maar blijf lekker bij jullie! Chapeau!"

– Jane Veenstra van fairitems.nl

Integreer MyParcel met jouw webshop

Profiteer binnen vijf minuten van alle voordelen

Mijn webshop integreren