Hulp wanneer je die nodig hebt

Ons Support team staat altijd voor je klaar

Support

Jullie zijn degenen waar we het allemaal voor doen. En dus is het logisch dat we je zo goed mogelijk willen helpen. Daarom zetten we hoog in op support.

Support team

Telefonisch, per e-mail of social media: ons support team staat 5 dagen per week van 9 tot 17 voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen. Of voor een gezellig praatje natuurlijk.

Kennisbank

Vraag & Antwoord

Hier vind je over bijna alle onderwerpen wel de informatie die je nodig hebt. De verschillende categorieën zorgen ervoor dat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Blog

Behalve je heel veel leren, is ons blog er ook om je te inspireren. Van de nieuwste eCommerce trends, tot nuttige tips & tricks en interviews met onze klanten. Hier ben je wel even zoet.

Gidsen

Speciaal voor webwinkeliers die er geen genoeg van krijgen, hebben we verschillende gidsen geschreven. Vol met praktische informatie en tips!

Video's

Leer meer over het runnen van je webwinkel met onze video's. Volop voorbeelden, uitleg en tips rechtstreeks vanuit ons hoofdkwartier! Video gemist? Niks aan de hand! Je kunt deze later altijd nog terugkijken.
 

Partners

Samen sta je sterker. Omdat ook wij niet alles weten, werken we samen met een aantal partners die expert zijn in hun vakgebied. Ze hanteren speciale prijzen voor onze webwinkeliers. Maak kennis met ze op onze partnerpagina.

Altijd gratis, upgrade wanneer nodig

We vinden dat iedereen van zijn idee een online succes moet kunnen maken. Met Mijnwebwinkel GO beschik je daarom gratis over alle functies en plaats je tot 25 producten. Liever een eigen domeinnaam en onbeperkt producten toevoegen? Upgrade dan naar het PRO pakket voor €19 per maand.

Start gratis mijn webwinkel