Mijnwebwinkel in de Emerce100!

Emerce100

BAM! 馃挜 Mijnwebwinkel staat dit jaar wederom in de prestigieuze Emerce100! Dat betekent dat we onszelf met trots 茅茅n van de beste e-commerce platformen van Nederland mogen noemen. En daar zijn wij z贸贸贸贸 rete-trots op, want in de Emerce100 sta je natuurlijk niet zomaar. Extra speciaal dus dat we voor de 8e keer op rij in d茅 lijst met de beste e-business bedrijven van Nederland staan.

E-commerce software commercial

Mijnwebwinkel staat in de Emerce 100 in de categorie 鈥榚-commerce software commercial鈥. Een mooie bekroning op ons werk waar we natuurlijk supertrots op zijn! Maar we doen ons werk uiteraard niet voor de prijzen, we doen dit voor de duizenden online ondernemers die via ons platform mooie, unieke en bijzondere producten verkopen. 

Speciale dank dus aan al onze inspirerende klanten die deelnamen aan het onderzoek en ons hebben beoordeeld. 馃挌

Emerce100 | Best e-commerce software commercial | Mijnwebwinkel

Over Emerce100

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce waarin de resultaten worden gedeeld van het onafhankelijke imago-onderzoek naar de beste Nederlandse bedrijven in de e-business. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.

Bekijk de hele Emerce100 lijst

Ben je benieuwd naar de complete lijst met alle categorie毛n en bureau's?

bekijk hier de hele lijst