Dit is hoe we het doen: groen!

Niet alleen onze huisstijl is groen, maar ook onze manier van ondernemen. Zo bieden we groene hosting aan onze webwinkeliers
(ja, echt!), hebben we een interieur van duurzame materialen en zoeken we altijd naar een groene oplossing. Let’s go green!

Mijnwebwinkel groene energie

Groene energie

We maken gebruik van 100% groene energie via ENGIE. De energie wordt gehaald uit 100% Nederlandse windenergie. De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale planeet. ENGIE helpt Nederland om de energietransitie waar te kunnen maken. Op de site van ENGIE lees je meer over hun duurzame missie.

Logo The Green Web Foundation

Groene hosting

Onze webwinkels worden gehost bij TRUE. Niet alleen een hele gezellige partij, maar ook een hele groene! TRUE is partner van The Green Web Foundation, een partij die als doel heeft om internet volledig groen te maken. Dat wil zeggen dat de gebruikte energie afkomstig is uit duurzame bronnen. Zelf heeft TRUE het Groene Energiecertificaat en hebben zij ISO 14001 opgenomen in hun milieubeleid.

Mijnwebwinkel kantoor

Groen pand

We hebben ons monumentale bedrijfspand in ere hersteld en gemoderniseerd. Ook daarbij was ons motto groen. Zo hebben we de isolatie en luchtbehandeling verbeterd, zijn alle apparaten energiezuinig en hangt er overal superzuinige LED verlichting.

Mijnwebwinkel kantoor interieur

Meubels
We hebben gekozen voor meubels van Satelliet. Door hun Meubel APK hebben de meubels een extra lange levensduur. Daarnaast zijn ze gemaakt van ‘Resysta’, restmateriaal gemaakt van rijsthulzen, minerale oliën en steenzout. Lees hier meer over het groene beleid van Satelliet.

Mijnwebwinkel kantoor moswand

Moswand
Onze moswand is gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat 100% biologisch én helemaal recyclebaar is. Mossen vormen belangrijke schakels in ecosystemen en produceren zuurstof. De wand is geplaatst door Oasegroen. Zij hebben het NL Greenlabel voor Duurzaamheid. 

Groen ondernemen digitalisering

Digitalisering

We hebben onze papieren administratie omgezet naar een digitale database. We zijn overgestapt op digitale contracten om papierverspilling tegen te gaan, ook ontvang je onze facturen digitaal.
 

En verder scheiden we ons afval en komen zoveel mogelijk collega’s met de trein.

Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.