Partners

Schakel de expertise in van onze partners
Kies je pakket

Ben je er al uit? Start meteen met GROWPRO of PREMIUM

Mijnwebwinkel support werknemers

Geef het uit handen

Onze partners zijn er om jou te helpen op allerlei gebieden: van boekhouding tot verzenden, van juridische zaken tot marketing. Schakel de expert in waar jij behoefte aan hebt. Dat bespaart vaak tijd, zodat jij kunt je focussen op wat je echt leuk vindt!

partners - api - NL

Alles onder één dak

Doordat partners koppelen met onze API kunnen ze - met jouw toestemming - gemakkelijk gegevens uit jouw shop inladen. Daardoor kun je veel laten automatiseren en ben je minder tijd kwijt.

Google Tag Manager

Google wat? Misschien zegt het je niets, maar de Google Tag Manager maakt heel veel toffe functies voor je shop mogelijk. 

Lees meer over Google Tag Manager
Live chat

Sta je bezoekers snel te woord en zorg voor een positieve klantrelatie door een optie tot live chat aan te bieden, bijvoorbeeld via tawk.to. 

Pop-up

Verleid je bezoekers tot een aankoop door het tonen van een pop-up. Met Shopboost toon je twijfelende bezoekers een pop-up waarmee je ze over de streep kunt trekken. 

Keurmerk widget

Toon een widget met bijvoorbeeld een keurmerk of klantbeoordelingen. Door Google Tag Manager kun je dit met een subtiel label en/of een overlay in je winkel plaatsen.

Pop-up shopboost Mijnwebwinkel
Partners Mijnwebwinkel

Een greep uit onze partners

Slechts een greep uit onze partners. In totaal kun je met meer dan 70 partners koppelen en/of samenwerken

Bekijk alle partners
Ontwerpmijnwebwinkel heeft ons logo en de huisstijl ontwikkeld. Ze voelden snel aan wat bij ons past en opmerkingen werden snel opgepakt en aangepast.
Francien
Tuutsjes.nl
Gestart in 2015

Start vandaag nog je webshop

En maak van jouw passie een online succes
Kies je pakket

Ben je er al uit? Start meteen met GROWPRO of PREMIUM