Omnichannel

Verkoop je producten online én offline
Kies je pakket

Wil je omnichannel verkopen met Mijnwebwinkel? Start dan meteen met PRO of PREMIUM

Mijnwebwinkel Mogelijkheden Omnichannel

Offline verkopen

In je winkel, marktkraam of op een event: met de Mijnwebwinkel Kassa App rekenen je klanten overal snel en eenvoudig af. Je voorraad en orders blijven synchroon lopen met je webwinkel. De Kassa App is maandelijks voor €39 aan én uit te zetten. Wel zo makkelijk!

Lees meer over de Kassa App
Omnichannel Mijnwebwinkel Mobiel Point Of Sale Markt
POS App mockup

Laat je bedrijf groeien; in je winkel, online en onderweg!

Ondernemen is complex en wij houden het graag simpel. Laat je bedrijf groeien met de Kassa App van Mijnwebwinkel. Verkoop eenvoudig vanuit je stenen winkel, op een markt of beurs en synchroniseer gelijk met je webshop. Alles wat je nodig hebt op één plek. Zo bespaar je tijd en verhoog je je omzet.

Verkoop op markten en events

Eén voorraad beheren

Nieuwe levering ontvangen? Met de Kassa App op je smartphone scan je het product en werk je in no-time je voorraad bij. Ook retouren kun je gemakkelijk aannemen en terug in je winkel plaatsen. Zo is je voorraad up-to-date en kun je meteen door met verkopen. Wel zo makkelijk!

Je voorraad is altijd up-to-date
Verkooprapporten in de kassa app

Inzicht in je winkelprestaties

Met de rapportages in de Kassa App krijg je in één keer handig inzicht in je winkelprestaties. Verkoop je op meerdere locaties? Dan kun je deze specifiek selecteren. Zo zie je eenvoudig welke dagen of locaties beter -of juist slechter- lopen. 

De Kassa App is beschikbaar voor iPhone en iPad.
Je webshop koppel je eenvoudig via een QR code.

Ik verkoop een deel fysiek en een deel online. Online kan zo de helft de deur uit zijn. Voorheen moest ik dan mensen teleurstellen. Dankzij de koppeling van mijn offline en online voorraad heb ik veel meer overzicht.
Axelle
ByLenz
Gestart in 2016

Start vandaag nog je webshop

En maak van jouw passie een online succes
Kies je pakket

Ben je er al uit? Start meteen met GROWPRO of PREMIUM