the sky is the limit.

Voor de ondernemer die zijn business echt serieus wil aanpakken: Mijnwebwinkel Premium voor €66,- per maand excl. btw (jaarabonnement).

Mijnwebwinkel Permium actie

Mijnwebwinkel Premium.

Gegarandeerd een succesvolle webshop met het meest uitgebreide pakket bij Mijnwebwinkel. Start vandaag nog met Mijnwebwinkel Premium voor slechts €66,- p/m (excl. btw) en haal alles in huis om het maximale uit je onderneming te halen.

Actie!

Start direct jouw webshop en betaal nu de eerste 3 maanden slechts €1,- per maand. Deze actie is geldig t/m 30 november 2023.

start met premium
Beheeromgeving & storefront

De voordelen van Premium

Met het Premium abonnement beschik je over veel voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje: 
 

 • The sky is the limit!
  Geen limieten. Voeg onbeperkt pagina's, producten en afbeeldingen toe.
 • Je eigen domeinnaam
  Voor een goede vindbaarheid in Google en een professionele uitstraling.
 • Talloze koppelingen
  Verrijk je webwinkel met talloze add on's. Van betalingsmethoden tot social koppelingen en verzendopties. Just add...
 • Volledig reclamevrij
  Je winkel volledig branding vrij. Dus ook geen 'powered by Mijnwebwinkel' in je voetregel! Voor een nóg professionelere uitstraling.
 • Uniek design
  Creëer de perfecte vormgeving voor je webshop met de CSS Editor.
 • Bewaar voor later
  Bied jouw klanten de mogelijkheid om hun favoriete producten op te slaan in een lijst en verhoog zo de interactie met klanten.
 • Premium support
  Als Premium gebruiker krijg je voorrang. Dat betekent op werkdagen altijd binnen 2 uur reactie.
bekijk hier al onze abonnementen

het succes van...

Bob's Vinyl winkel

Bob's Vinyl

Van je passie je werk maken, dat is Bob gelukt. Een man met een grote passie voor muziek en LP’s, die daar 12 jaar geleden zijn werk van heeft gemaakt. Als eigenaar van de webshop én fysieke winkel Bob’s Vinyl, weet hij als geen ander hoe het is om te ondernemen en daarin nieuwe stappen te zetten.

lees het hele verhaal

"We twijfelden eerst om onze webshop helemaal zelf te laten bouwen. Maar dat was zo ontzettend duur, er komt weer van alles bij en ik ben zelf gewoon niet zo technisch. Mijnwebwinkel werkt gewoon heel erg makkelijk. Zelfs als je geen technische kennis hebt, heb je zo een mooie webwinkel live staan. En als je er even niet uitkomt, staan ze altijd voor je klaar om je verder te helpen."

Hippe Beebjes Mijnwebwinkel
Cherish Rambhadjan
Hippe Beebjes

Kies voor Mijnwebwinkel Premium

Eindeloos veel mogelijkheden met het meest uitgebreide pakket van Mijnwebwinkel. Start vandaag nog met Premium and take your webshop to the next level.

Het KickStart pakket

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het instellen en vormgeven van je shop? Speciaal voor starters hebben we het KickStart pakket ontwikkeld.

Mijnwebwinkel webshop starten