start direct

Kan ik de CSS aanpassen in mijn webwinkel?

Ja, het is zeker mogelijk om de CSS in je webwinkel aan te passen! De custom CSS is deel van het PREMIUM pakket. Met deze functie kun je jouw webwinkel net iets persoonlijker maken. Wil je het logo van je webwinkel 50 pixels naar links verplaatsen? Dat kan. Uitlijning van de kopteksten wijzigen? Geen enkel probleem. Een groene rand om je slideshow? Ook dat is mogelijk.

Wat is CSS eigenlijk?

CSS staat voor Cascading Style Sheets. Het CSS-bestand van een website beschrijft hoe de verschillende elementen worden weergegeven. Elke website maakt dan ook gebruik van CSS. In het CSS-bestand van een website staan de opmaak en vormgeving vast. Het bestand staat vol met coderegels die door een internetbrowser kan worden uitgelezen en weergegeven. 

Waar kan ik de CSS aanpassen?

Het aanpassen van de CSS doe je op de pagina Instellingen / Vormgeving / Custom CSS. Hier staat een tekstveld waar je de code regels in kunt plaatsen. Heb je Mijnwebwinkel PREMIUM? Dan kun je direct aan de slag met de custom CSS! 

Moet ik de CSS aanpassen?

Dat is niet per sé nodig, omdat wij bij het vormgeven van je webwinkel al automatisch CSS aanmaken. De mogelijkheid om de CSS te bewerken is bedoeld voor de winkeliers die met de opmaak net een stapje verder willen gaan.

Let op!

Gebruik de CSS alleen als je weet waar je mee bezig bent. Het support team biedt geen ondersteuning bij het aanpassen van code. We kunnen je dus niet helpen om jouw code (weer) werkend te krijgen

Kom je er niet helemaal uit met de vormgeving van jouw webwinkel of wil je jouw design naar een volgend level tillen? Ons design team kan je helpen! Ontvang op maat gemaakt design om jouw webwinkel te laten shinen! Geef de vormgeving volledig uit handen of ontvang handige tips voor verbeteringen. Benieuwd hoe? Neem dan contact op via services@mijnwebwinkel.nl voor meer informatie.