Simply Translate

Beschikbaar in:
Simply Translate

Simply Translate streeft ernaar om taalbarrières van online bedrijven af te breken door hoogwaardige vertalingen te leveren.

Simply Translate

Simply Translate is een vertaalbureau voor online bedrijven. De combinatie van in-house taalexpertise, een gebruiksvriendelijk platform en native speaker vertalers maakt ons een betrouwbare zakenpartner voor meertalige communicatie. Onze specialisaties bestaan uit vertaalservices waarbij het resultaat volledig wordt afgestemd op jouw doelgroep of de lokale markt.

Standaard info

  • Beschikbaar in Mijnwebwinkel Premium
  • 136 taalparen
  • 1.779 vertalers
  • Nederlands en Engels
0,08 per woord (v.a.)
meer info

Wij houden het vertalen van je teksten graag overzichtelijk. Daarom bieden wij toegang tot ons innovatieve vertaalplatform: het Simply Translate Platform. Via het controle paneel beheer je eenvoudig al jouw vertaalprojecten en volg je real-time de status van de vertaalde teksten. Bovendien heb je via het controle paneel direct contact met één van onze projectmanagers voor vragen. Na goedkeuring worden alle teksten met één klik van de muis terug in je CMS geladen. Dit scheelt veel onnodig knip en -plakwerk!

Al onze apps & integraties zien?

Onze apps & integraties