Drive Thru Digital

SEO

DriveThru Digital laat je als (lokale) MKB’er eenvoudig gebruik maken van de kennis, inzichten en ervaring van digitale topmarketeers. Het bedrijf levert SEO-diensten voor kleinere budgetten (99,- tot 399- per maand)

Drive Thru Digital

Drive Thru Digital maakt het mogelijk om als lokale ondernemer goed zichtbaar te worden. Marktleider in SEO, Aspen Digital, deelt haar kennis en ervaring van de grote webwinkels via haar zusteronderneming Drive Thru Digital. Met meer dan 18 jaar online ervaring weten zij als geen ander hoe ze jou succesvoller kunnen maken. Profiteer van de specialistische kennis om ook online vindbaar te worden.

Standaard info

  • Online vindbaarheid vanaf €25,- per maand
  • Beter online gevonden worden
  • Meer omzet (24/7 open)
  • Maandelijks opzegbaar
99,00 vanafprijs per maand
meer info

Waarom wil je online vindbaar worden?

Steeds meer ondernemers weten het: voor een maximale online vindbaarheid, heb je SEO nodig. SEO, oftewel Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie, richt zich op het vergroten van de organische online zichtbaarheid.

En zoals we weten: grotere zichtbaarheid = meer bezoekers = meer conversies = meer omzet.

Klinkt goed, toch?

Online zichtbaar worden doe je door je website te optimaliseren op de 3 pijlers van SEO. Content, autoriteit en techniek.

Zodra de content op de pagina’s goed in elkaar steekt en de techniek achter de website in orde is, is het tijd voor externe optimalisatie. Het hebben van relevante verwijzingen naar jouw pagina vanaf diverse platformen, beloont Google door jouw website autoriteit toe te kennen binnen jouw branche. Dit zorgt ervoor dat jouw domein hoger zal ranken in de zoekresultaten die relevant zijn voor jouw website. De gedachte hierachter is niet zo gek, want een website die rondom een onderwerp veel benoemd wordt door derden, zal binnen dat onderwerp dan naar alle waarschijnlijkheid een goed antwoord hebben op gerelateerde vragen.

Wat gaan we voor jou doen?

Externe optimalisatie dient nauwkeurig te gebeuren. Het lukraak plaatsen van links kan jouw autoriteit namelijk schaden, omdat er interne concurrentie kan optreden of omdat de links wellicht niet relevant zijn voor jouw website. Wij hebben jarenlang een publicatie netwerk van meer dan 250.000 publicatiemogelijkheden opgebouwd en zorgvuldig onderhouden. Hierdoor zijn wij expert op het gebied van het managen van backlinkprofielen, door deze goed in te richten, te monitoren en de effecten ervan continu te meten. Hierdoor worden alleen de juiste signalen aan de zoekmachine afgegeven en kan overmatige optimalisatie zorgvuldig vermeden worden. Op die manier bouwen wij aan een krachtig backlinkprofiel.

Content, autoriteit en techniek op orde via Drive Thru Digital powered by Aspen Digital en mijnwebwinkel.nl 

Drive Thru Digital biedt 5 pakketten aan om jouw online vindbaarheid te verbeteren. Kies nu het pakket dat bij jouw ambities past door op de knop hieronder te klikken!

meer info

Al onze experts zien?

Onze experts