Hoe kan ik de pagina-content ónder de producten plaatsen?

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Standaard worden je artikelen onder de tekst op je pagina's geplaatst, maar het is ook mogelijk om dit om te draaien. Je content komt dan niet boven maar onder je artikelen te staan. 

Focus

Ideaal wanneer je de bezoekers op je artikelen wil laten focussen, maar toch een tekst op je pagina wil plaatsen om goed gevonden te worden. 

Instellen

Ga naar Instellingen/vormgeving/Paginaweergave/Pagina Inhoud om de standaard positie voor de pagina-inhoud in te stellen. Kies de optie ‘Onder het artikeloverzicht’. Deze optie geldt voor al je pagina’s, je hoeft dit dus niet voor iedere pagina opnieuw in te stellen!

Per pagina kun je afwijken van de standaardpositie. Bewerk hiervoor de pagina, en stel onder het tekstvak in wat de positie van de tekst op de pagina moet worden. 

Positie van de content op de pagina

Kom je er niet helemaal uit met de vormgeving van jouw webwinkel of wil je jouw design naar een volgend level tillen? Ons design team kan je helpen! Ontvang op maat gemaakt design om jouw webwinkel te laten shinen! Geef de vormgeving volledig uit handen of ontvang handige tips voor verbeteringen. Benieuwd hoe? Neem dan contact op via services@mijnwebwinkel.nl voor meer informatie.