Kan ik hulp krijgen bij de vormgeving van mijn shop?

Als je een eigen webshop opent, komt er veel op je af. Dat kunnen we ons voorstellen. Kun je wel wat hulp gebruiken? Laat ons Customer Success team je helpen met aanpassingen aan je webwinkel of maak gebruik van het KickStart pakket.

Het KickStart pakket

Hét pakket om een kickstart te krijgen zodat je snel en professioneel kunt starten met jouw shop.

Hoe werkt het KickStart pakket?
We stellen de basis in en passen de vormgeving aan, zodat deze precies past bij jouw huisstijl. Je hoeft zelf alleen nog maar producten toe te voegen en betaal- en verzendpartijen te koppelen. Daarna ben je klaar om te verkopen!

Wat kost het KickStart pakket?
Het KickStart pakket kost €599 (excl. BTW). Tegen een kleine meerprijs, kun je gebruikmaken van extra mogelijkheden zoals het instellen van je Instagram feed in je webshop en het instellen van Google Analytics en Google Search Console. 

Is het KickStart pakket ook geschikt als je al langer klant bent?
Het KickStart pakket is vooral bedoeld voor starters omdat we je echt helpen met de basis van je shop: dus pagina’s aanmaken etc. Bij vragen of specifieke wensen mag je altijd mailen naar info@mijnwebwinkel.nl.

Meer informatie?

Ga naar www.mijnwebwinkel.nl/kickstart en bekijk de mogelijkheden. 

De Design services

Mijnwebwinkel kan je helpen met aanpassingen in jouw PRO of PREMIUM webwinkel.

Hoe werken de Design services?
De Design services kun je zien als maatwerk in je webwinkel. Dit kan een enkele aanpassing zijn aan de banner of footer, maar ook het opfrissen van dat homepagina. Samen met het Customer Success team beslis jij wat je aangepast wil hebben.

Wat kosten de Design services?
Dat hangt helemaal af van jouw wensen, maar we bieden een heel scherpe prijs. Stuur jouw vraag en uitdaging naar ons Customer Succes team en we sturen je vrijblijvend een offerte. 

Waarvoor kun je de Design services gebruiken?
Er zijn meerdere Design opties waarvoor je de services kunt inzetten. De services zijn te gebruiken voor PRO en PREMIUM webwinkels. 

  • Een vernieuwde volledig ingestelde footer;
  • Gewenste banners zoals headers en slideshow banners;
  • Het instellen en opmaken van je homepage;
  • Vernieuwd design met lettertypes en kleuren;
  • Het opmaken van foto's en afbeeldingen incl. tekst.

Meer informatie?

Ga naar www.mijnwebwinkel.nl/design-services en bekijk de mogelijkheden.