Hoe toon ik subpagina's als afbeeldingen op een pagina?

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO Als je subpagina's gebruikt, kun je deze automatisch als een overzicht laten weergeven op de bovenliggende hoofdpagina. Je kunt de subpagina's als tekstlink op de pagina tonen, of je hebt de keuze om de weergave van de subpagina's uit te breiden met afbeeldingen.

Sub-pagina's weergeven als afbeelding

Instellen

Je vindt de instellingen voor de weergave van de subpagina's in de beheeromgeving onder Instellingen/Vormgeving/Pagina weergaveKies hier bij 'Toon eventuele subpagina's onderaan een pagina' voor een optie waarbij de subpagina's worden getoond.

De afbeelding van het het eerste artikel op de subpagina wordt gebruikt als afbeelding voor de subpagina.

Tip

Wil je een eigen afbeelding gebruiken? Je kunt een nieuw eerste artikel toevoegen met een door jou gekozen afbeelding en dit artikel daarna verbergen. Hierdoor is het artikel niet te bestellen, maar wordt de afbeelding wel gebruikt in het overzicht van de subpagina's.

Kom je er niet helemaal uit met de vormgeving van jouw webwinkel of wil je jouw design naar een volgend level tillen? Ons design team kan je helpen! Ontvang op maat gemaakt design om jouw webwinkel te laten shinen! Geef de vormgeving volledig uit handen of ontvang handige tips voor verbeteringen. Benieuwd hoe? Neem dan contact op via services@mijnwebwinkel.nl voor meer informatie.