Hoe plaats ik mijn logo op de factuur?

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Je kunt een logo op twee manieren op je factuur plaatsen. De eenvoudigste manier is het toevoegen van de afbeelding met jouw logo.

1.  Ga naar Instellingen/Vormgeving/Factuurindeling 

2.  Klik onder 'Logo' op het afbeelding icoon en selecteer op je computer de afbeelding die je wilt toevoegen (max. 200KB)
3.  Klik op 'opslaan'

Het logo is nu geplaatst op je factuur. Controleer of het logo op de gewenste positie staat door bij een order een testfactuur aan te maken.

Achtergrondafbeelding

Wil je meer controle over de positie van het logo op de factuur? Maak dan een achtergrondafbeelding voor de factuur, en verwerk daarin jouw logo. De afbeelding wordt dan als het ware 'achter' de factuur geplaatst. De afbeelding komt het beste uit als deze 794 pixels breed en 1123 pixels hoog is.

Kom je er niet helemaal uit met de vormgeving van jouw webwinkel of wil je jouw design naar een volgend level tillen? Ons design team kan je helpen! Ontvang op maat gemaakt design om jouw webwinkel te laten shinen! Geef de vormgeving volledig uit handen of ontvang handige tips voor verbeteringen. Benieuwd hoe? Neem dan contact op via services@mijnwebwinkel.nl voor meer informatie.