Hoe plaats ik een banner, afbeelding, button of logo met link?

Als je een link op een andere website wilt, vragen zij vaak om een banner terug te plaatsen. Of misschien wil je wel een Twitter of Facebook button plaatsen. Hoe doe je dit nu?

  1. Sla de banner, afbeelding, button of logo op op je pc en upload deze in de beheeromgeving van je webwinkel via Afbeeldingen. Deze afbeelding (bv .gif) zal automatisch worden omgezet naar een .jpg bestand
     
  2. Ga vervolgens naar de pagina waar je deze afbeelding wilt plaatsen. Ga met de cursor in de tekst naar de juiste plek en klik op het 'Afbeelding invoegen' icoon. Selecteer de banner in het pop-up scherm en klik op 'OK'
     
  3. Selecteer nu de geplaatste afbeelding door er één keer op te klikken en klik op het 'link invoegen/bewerken' icoon. Geef in het pop-up de volledige link van de pagina waar je naar wilt linken op (dus inclusief https://)

Kom je er niet helemaal uit met de vormgeving van jouw webwinkel of wil je jouw design naar een volgend level tillen? Ons design team kan je helpen! Ontvang op maat gemaakt design om jouw webwinkel te laten shinen! Geef de vormgeving volledig uit handen of ontvang handige tips voor verbeteringen. Benieuwd hoe? Neem dan contact op via services@mijnwebwinkel.nl voor meer informatie.