Hoe kan ik zelf de vormgeving aanpassen?

Eigen ontwerp maken

Het ontwerp is het eerste wat de bezoekers van je website zien. De vormgeving en presentatie van je webwinkel zijn dan ook bepalend voor wat deze mogelijke klanten van jouw webshop zullen denken en verwachten. Het is dus raadzaam om zelf ook met je ontwerp aan de slag te gaan, zodat je een eigen 'look' ontwikkelt. De basis hiervoor kan een design template zijn.

Zo kun je bijvoorbeeld zelf een header maken of de achtergrond veranderen. Dit doe je bij: Instellingen/Vormgeving/Template instellingen. Daarnaast kun je bij Instellingen/Vormgeving/Indeling aangeven waar je de verschillende elementen wilt hebben staan.

Design Templates

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Je hebt de beschikking over een aantal design templates. Dit zijn standaard lay-outs waarmee je snel je webwinkel kunt aankleden. Je kunt de templates vinden en direct toepassen op je winkel onder Instellingen/Vormgeving/Template selecteren.

Tip

Kun je wel wat hulp gebruiken? Speciaal voor jou hebben we het KickStart pakket ontwikkeld! Hét pakket om je een kickstart te geven zodat je snel en professioneel kunt starten met jouw shop.

Let op!

Werk je in de beheeromgeving van je winkel, zorg er dan voor dat je de beheeromgeving niet open hebt staan in twee tabbladen. Het kan zijn dat er in dat geval instellingen overgenomen worden van de ene naar de andere pagina. Dit is het geval als je meerdere webwinkels op het platform hebt. Je kan dan, als het wenselijk is om 2 winkels tegelijk te bewerken, elke winkel in een andere browser openen óf een incognito-pagina gebruiken. 

Kom je er niet helemaal uit met de vormgeving van jouw webwinkel of wil je jouw design naar een volgend level tillen? Ons design team kan je helpen! Ontvang op maat gemaakt design om jouw webwinkel te laten shinen! Geef de vormgeving volledig uit handen of ontvang handige tips voor verbeteringen. Benieuwd hoe? Neem dan contact op via services@mijnwebwinkel.nl voor meer informatie.