Hoe kan ik een domeinnaam opgeven?

Domeinnaam

Bij een Mijnwebwinkel abonnement heb je de mogelijkheid om een eigen domeinnaam aan je webwinkel te koppelen of een bestaande domeinnaam naar ons toe te verhuizen. Tijdens de registratie/upgrade van je winkel kun je invullen welke domein je wilt registreren. 

Uiterlijk de volgende werkdag gaan we de registratie/verhuizing van de domeinnaam voor je in gang zetten.

Domeinnaam kiezen

Na het aanmaken van je webwinkel en ingeven van je persoonlijke gegevens kun je een domeinnaam kiezen. Je kunt je keuze op elk gewenst moment invoeren in de beheeromgeving, via het menu Instellingen/Winkelgegevens/Domeinnaam kiezen.

Nog niet zeker over je keuze? Geen probleem! Selecteer dan "Ik kies later een domeinnaam" waarna je toch verder kunt met het beheren van je webwinkel.

Domeinnaam verhuizen

Wil je een domeinnaam door ons laten verhuizen dan moet je in veel gevallen een verhuiscode invullen. Deze kun je opvragen bij je huidige provider. Het contract met je huidige provider dien je zelf op te zeggen.

Kies je later een domeinnaam en heb je op dat moment een openstaande factuur? Dan is het mogelijk dat we je vragen eerst de factuur te betalen, voordat wij de domeinnaam registreren/verhuizen.