Wat is het spaarprogramma en hoe activeer ik het?

Het spaarprogramma is een extra optie die je kunt inzetten in je webwinkel. Met de inzet van een spaarprogramma zorg je ervoor dat klanten bij elke order spaarpunten kunnen verzamelen om een beloning bij elkaar te sparen. Het spaarprogramma kun je naar eigen wensen zelf instellen en aanpassen.

Wat kan een spaarprogramma mij bieden?

Het spaarprogramma zorgt voor loyaliteit, kan ervoor zorgen dat je vaste klantengroep groeit en dat er vaker herhaalaankopen zullen worden gedaan.

Wat is de prijs?

Het spaarprogramma is gratis bij gebruik van een PREMIUM abonnement! Bij gebruik van een PRO abonnement zijn er maandelijkse kosten van €19 per maand. Het spaarprogramma is maandelijks opzegbaar, maar let op: bij opzegging zullen de punten van je klanten direct vervallen, breng ze dus op tijd op de hoogte van het einde van je spaarprogramma.

Hoe activeer ik het spaarprogramma?

Het spaarprogramma is gemakkelijk te activeren in de beheeromgeving. Ga naar Instellingen / Add ons & Modules / Spaarprogramma en activeer je het spaarprogramma.

Is er een voorbeeld van hoe het eruit kan komen te zien?

Benieuwd hoe een spaarprogramma er in een webwinkel uitziet en hoe jij het kan inzetten? In onze testwinkel stylefront.nl hebben we een voorbeeld spaarprogramma geïmplementeerd, inclusief uitleg hoe het werkt. De werking van het spaarprogramma vind je in dit tutorial.

Hulp nodig bij het instellen en designen van jouw spaarprogramma? Met de Spaarprogramma Services helpen wij je opweg naar een succesvol spaarprogramma!

meer over de spaarprogramma services