Riverty koppelen aan Buckaroo voor bestaande klanten Riverty

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Als je al een Rivery account hebt en je wil hiervan gebruik blijven maken kan je Riverty account gekoppeld worden aan je Buckaroo account. Dit kan je doen door contact op te nemen met Riverty of Buckaroo, zij zullen dit administratief regelen.

Wat gebeurt er als je contact hebt gehad met Buckaroo en Riverty?

In eerste instantie zal je van Riverty alleen gegevens ontvangen om een test transactie te kunnen uitvoeren. Riverty doet dit om er zeker van te zijn dat alles goed is ingesteld voordat ze je live account activeren. Nadat je deze gegevens doorgegeven hebt aan Buckaroo ben je klaar om een test transactie uit te voeren.

Welke stappen doorloop je in je winkel?

Stap 1: Om te voorkomen dat je klanten per ongeluk een testtransactie uitvoeren, is het nodig om je winkel kort te sluiten terwijl je je testtransactie doet. Dit kan je doen door in de beheeromgeving via het menu rechtsboven je winkel te sluiten.

Stap 2: Zet Riverty via Buckaroo aan bij de betaalmethoden.

Stap 3: Ga naar je winkel via de url in de balk bovenin de beheeromgeving. Dit is de enige manier om in je winkel te komen terwijl deze gesloten is.

Stap 4: Plaats een bestelling waarbij je gebruik maakt van Riverty als betaalmethode.

Stap 5: Als de bestelling is gelukt kan je via de betaalmethoden in de beheeromgeving Riverty tijdelijk weer uitschakelen en vervolgens je winkel weer openen.

De testbestelling zou nu zichtbaar moeten zijn je Buckarooportaal. Door contact op te nemen met Riverty kunnen zij valideren dat alles goed is ingesteld. Hierna zullen ze de live gegevens doorsturen, die je vervolgens bij Buckaroo kan laten instellen. Je klanten kunnen vanaf nu gebruik maken van Riverty via Buckaroo. Hiervoor hoef je alleen nog de betaalmethode te activeren via de beheeromgeving.