Hoe gebruik ik Buckaroo bij Mijnwebwinkel?

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PRO

Buckaroo is een betaalprovider waarmee je je klanten kan laten betalen via iDEAL, Bancontact, SOFORTBanking/DIRECTebanking, creditcards, PayPal, Webshop Giftcard en AfterPay.

Account

Om Buckaroo in je winkel te kunnen gebruiken heb je er een account voor nodig. Heb je deze nog niet? Vraag er dan hier één aan.

  • Log in op je account en ga naar 'Profiel'.
  • Hier vind je een hoop gegevens, de enige twee die je nodig hebt zijn de 'Merchant ID' en 'Merchant Key'.
hoe koppel ik Buckaroo aan mijn website?

Instellen

  • Log ook in op de beheeromgeving van je webwinkel en ga naar Instellingen/Checkout/Betaalmethodes
  • Selecteer hier 'Buckaroo aanbieden als betaalprovider' en vul hier de 'Merchant ID' en 'Merchant Key' in die je zojuist bij Buckaroo hebt opgezocht.
  • Klik onderaan de pagina op opslaan en je bent klaar!
Buckaroo in de beheeromgeving

Testbetaling

Het is mogelijk om als winkelier een testbetaling via Buckaroo uit te voeren. Log hiervoor in bij Buckaroo. Ga in het Dasboard naar Profiel / Geavanceerd en activeer de optie 'Testen met behulp van simulator (toestaan)'.

Ga vervolgens in de beheeromgeving naar Pagina's/PaginaoverzichtKies hier voor 'Pagina bekijken' via het pijltje achter de pagina om naar je webwinkel te gaan. Je kan dan een testorder plaatsen.

Let op

Elke betaalwijze - zoals iDEAL of Visa - moet apart worden aangevraagd bij Buckaroo. Let hierop als je besluit meerdere betaalwijzen aan te bieden. Activeer betaalwijzen altijd eerst bij Buckaroo en pas daarna in de beheeromgeving van je shop.