Kan ik de nieuwsbriefmodule ook gebruiken in de TRIAL?

Ook met een trial shop is het mogelijk om nieuwsbrieven te versturen vanuit je beheeromgeving. Heb je of wil je een trial webwinkel inclusief nieuwsbrief voor je klanten? Lees dan deze info even door.

Marketing tool

Een nieuwsbrief is één van de meeste effectieve vormen van online marketing. Met de 7 tips uit ons blog weet je zeker dat je deze marketing tool goed benut. Het versturen van een nieuwsbrief vanuit je webwinkel is met een paar stappen geregeld

Inschrijvingen

Mijnwebwinkel trial is dan wel 14 dagen gratis, maar je kunt er vrijwel alle functies mee gebruiken. Een uitgelezen kans dus om te testen of een PRO of PREMIUM abonnement wat voor je is. Ook van de nieuwsbriefmodule vinden we dat je deze moet kunnen uitproberen! Met een gratis trial webwinkel is het bereik van het aantal nieuwsbriefontvangers beperkt tot maximaal 25. Alleen de eerste 25 aanmeldingen zullen je nieuwsbrief ontvangen, hou daar dus rekening mee. Natuurlijk kun je inschrijvingen verwijderen om te zorgen dat er nieuwe mensen kunnen inschrijven. Bijvoorbeeld omdat je een aantal eigen mailadressen gebruikt hebt om te testen of het allemaal werkt ;-) 

Meer klanten, en nu?

Merk je nu dat je klantendatabase groeit, dan ben je super goed bezig en misschien wel toe aan de volgende stap! Bij ons PRO of PREMIUM pakket is er geen limiet aan het aantal nieuwsbriefinschrijvingen. Iedereen kan zich dus inschrijven en alle ingeschreven mailadressen krijgen een nieuwsbrief toegestuurd. Natuurlijk heeft een PRO of PREMIUM abonnement nog veel meer voordelen waarmee je jouw shop kunt professionaliseren. 

Ben je echt nog niet klaar voor een betaald abonnement maar wil je wel meer uit je nieuwsbrief halen? Overweeg dan een externe tool om nieuwsbrieven mee te versturen, zoals MailChimp of Laposta

Tip

Al 25 aanmeldingen? Dan kunnen bezoekers zich nog steeds inschrijven. Je nieuwsbrief zal alleen aan de eerste 25 aanmeldingen worden verstuurd. Wil je alles eruit halen? Overweeg dan een van onze betaalde pakketten, waarmee je nieuwsbrieven verstuurd naar een onbeperkt aantal aanmelders.

Let op!

De nieuwsbriefmodule is niet beschikbaar in combinatie met een GROW abonnement.