Hoe maak ik de verzendtabel geschikt voor mijn logistieke partner?

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van een logistieke of fulfilment partner is het belangrijk dat zij op basis van je orderinformatie exact weten hoe de order verwerkt moet worden.

Stem van te voren altijd af welke informatie aangeleverd moet worden om de orders geheel automatisch te kunnen verwerken. Afhankelijk van de werkwijze van je logistieke partner kan het zijn dat je vooral de landentabel iets anders moet inrichten dan eerst het geval was.

Vooral als je verzendkosten voor verschillende landen hebt ingesteld, of voor verschillende verzendwijzen binnen één land een aantal landen met een afwijkende weergavenaam hebt aangemaakt, is het belangrijk om de landentabel op een logische manier in te delen. 

Let er op dat je voor elk land in je tabel ook het juiste land selecteert. (HUH? Dit klinkt logisch, maar het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld land Afghanistan gebruikt, en de weergavenaam naar Nederland hebt aangepast).

Landentabel met weergavenaam en land

Heb je een land aangemaakt met de weergavenaam ‘verzekerd verzenden binnen Nederland’? Of 'Same day delivery'? Selecteer dan wel altijd het land waarvoor deze verzendmethode geldt! 

Pas je je landentabel aan? Check dan altijd of je partner uit de voeten kan met het door jou ingevoerde land en weergavenaam!