Juridische templates

Eenvoudig alle juridische documenten voor je webshop op orde!

Een verplicht onderdeel bij het runnen van een webshop: de juridische documenten, zoals Algemene Voorwaarden en een Privacy Policy. Wij bieden je ze als templates aan! Zo voldoe je in no time aan de wet- en regelgeving. Hiermee maken we het niet leuker, wel makkelijker ;-)

Algemene voorwaarden

Gebruik dit template om je Algemene Voorwaarden te formuleren. Eenvoudig aan te passen naar je eigen wensen. Easy as pie!

Download Algemene Voorwaarden

Privacy Policy

Met de Privacy Policy Generator van WebwinkelKeur genereer je in een aantal kliks je eigen gepersonaliseerde tekst.
Super handig!

Ga naar de Privacy Policy Generator

Klachtenprocedure

Maak een pagina aan en plak daarop informatie over garantie en de klachtenprocedure. Ook dit is een wettelijk verplicht onderdeel.

Download tekst klachtenprocedure

Herroepingspagina

Het is verplicht om op een losse pagina je herroepingsprocedure te vermelden. Plaats een link in de footer zodat ie gemakkelijk terug te vinden is.

Download tekst herroepingspagina

Herroepingsformulier

Je klanten hebben het recht om te retourneren. Gebruik dit retourformulier om het proces zo eenvoudig mogelijk te laten lopen.

Download herroepingsformulier

Bovenstaande documenten zijn mede mogelijk gemaakt door WebwinkelKeur, één van de grootste keurmerken van Nederland. WebwinkelKeur controleert je webwinkel en biedt gratis bemiddeling bij geschillen. Ga naar de website van WebwinkelKeur voor meer informatie.