SizeBuddy screenshots

De ultieme B2B-oplossing voor online kledingwinkels. Voorspel nauwkeurig kledingmaten op basis van wat klanten nu dragen. Verminder retourneringen en verhoog conversies.

Gemiddeld wordt 44% van de online bestelde kleding geretourneerd. In 32% van de gevallen komt dit omdat de online shopper de verkeerde maat koopt online. Één retourzending kost webshops gemiddeld €12,50 en stoot 800 gram co2 uit!

Wij begrijpen de uitdagingen die retouren met zich meebrengen voor online kledingwebshops. Daarom hebben we SizeBuddy ontwikkeld, een krachtige software om kledingretouren te voorkomen. SizeBuddy voorspelt kledingmaten op basis van wat je klanten op dit moment dragen. Zo kunnen je klanten met vertrouwen de juiste maat kiezen bij hun online aankopen.

Til jouw webshop vandaag nog naar een hoger niveau met onze geavanceerde sizing-technologie en verminder retourzendingen terwijl je klanttevredenheid toeneemt! Gebruik SizeBuddy nu één maand gratis om zelf de voordelen van deze tool te ervaren.

Standaard info

  • Beschikbaar in Mijnwebwinkel Premium
  • Maatvoorspellingen
  • Retourneringen verminderen
  • Conversie verhogen
  • Eenvoudig te integreren
  • Eerste maand gratis
25,00 per maand (vanaf)
meer info

De samenwerking tussen SizeBuddy en Mijnwebwinkel biedt online ondernemers een krachtige oplossing om retouren te verminderen en conversie te verhogen. Door de eenvoudige integratie via Google Tag Manager creëer je eenvoudig een naadloze en persoonlijke winkelervaring. Dit resulteert in tevreden klanten die minder geneigd zijn om producten terug te sturen. Zet vandaag nog een belangrijke stap om je retouren te verminderen en geef je klanten een unieke en meer persoonlijke online winkelervaring.

Al onze apps & integraties zien?

Onze apps & integraties