De basis voor een goede webwinkel

11 hoofdstukken • 37375 keer gelezen

Hoofdstuk 11

Afsluiting

We hopen dat deze gids een goede basis vormt bij het opzetten van je webwinkel. Loop je bij het inrichten of beheren ergens tegenaan of zijn er vragen onbeantwoord gebleven? Geef ons dan een seintje. Ons supportteam staat elke werkdag van 9.00-17.00 uur voor je klaar!

Je vindt het antwoord op veelgestelde vragen bij: Vraag & Antwoord
Inspiratie en handige tips & tricks vind je op ons: Blog
Voor wie liever kijkt dan leest zetten we het op film: Video's
En wie graag met collega-ondermers spart kun je hier terecht: Community

Bekijk ook onze andere gidsen:

We wensen je heel veel plezier met je webwinkel!

Het Mijnwebwinkel Team

AUTEURSRECHTEN
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mijnwebwinkel. Het is toegestaan om gegevens uit deze uitgave te citeren in artikelen, scripties en boeken, als de bron op duidelijke wijze wordt vermeld: ‘De basis voor een goede webwinkel’, maart 2016, Mijnwebwinkel (artikel 15a Auteurswet 1912).

AANSPRAKELIJKHEID
Mijnwebwinkel en degenen die aan deze publicatie hebben meegewerkt, hebben een zo groot mogelijke zorgvuldigheid nageleefd bij het samenstellen van deze uitgave. Toch kan het voorkomen dat er toch fouten en onvolledigheden in deze gids voorkomen. Daarom is ieder gebruik van deze gids daaruit geheel voor eigen risico van de gebruiker.