Geef je verkopen een boost met achteraf betalen

Klarna-Mijnwebwinkel-Betaal-Later2.png

Als webshop eigenaar wil je dat je klant fluitend door het betaalproces loopt en een bestelling plaatst. Hoe zorg je ervoor dat klanten de checkout niet verlaten én een prettige shopervaring hebben? Door mogelijke zorgen weg te nemen en het betaalproces zo simpel mogelijk te maken! Achteraf betalen aanbieden is daar een voorbeeld van. We vertellen je graag meer over de 4 voordelen van deze betaalmethode.

1. Gegarandeerde uitbetaling & geen betaalrisico

De betaalmethode 'Klarna - achteraf betalen' bieden we bij Mijnwebwinkel aan via de betaalproviders Mollie en MultiSafepay onder de noemer Betaal later. Hierbij neemt Klarna het financiële risico op zich van alle transacties die met deze betaalmethode gedaan worden. Dit wil zeggen dat je klanten het product eerst kunnen proberen en pas betalen als ze besloten hebben het product te houden. Jij krijgt gegarandeerd uitbetaald en stuurt de klant een betaalverzoek nadat de bestelling bezorgd is. Zorgen over fraude- en kredietrisico’s zijn daarmee verleden tijd.

2. Conversieverhogend

Met achteraf betalen hebben je klanten de mogelijkheid om producten eerst te proberen voordat ze moeten betalen. Twijfelende klanten zijn daardoor sneller geneigd om de bestelling te plaatsen. Ook bestellen ze vaak meer, want als je toch nog niet hoeft te betalen kan dat ene leuke item er ook nog wel bij! Het resultaat? Een hogere orderwaarde die bijdraagt aan de omzetstijging van je webshop.

3. Betere bestelervaring = meer vertrouwen in jouw shop

Het bieden van een betaalmethode als achteraf betalen geeft klanten veel voordelen, denk aan het verschuiven van het betalen naar een gunstiger tijdstip, zoals na het storten van het salaris. Daarnaast is het een veilige manier van betalen; klanten laten hun bancaire gegevens bij Klarna achter en Klarna heeft privacy en data protection hoog in het vaandel staan. Plus dat je klanten alleen hoeven te betalen voor de items die ze willen houden. Al deze factoren dragen bij aan het vertrouwen in de webwinkel. En dat is weer een groot voordeel voor jou als webwinkelier: klanten zullen sneller bij je terugkomen en opnieuw bestellen.

4. Administratieve rompslomp behoort tot het verleden

Klarna neemt bij achteraf betalen het gehele facturatie traject over. Jij krijgt betaald en zij regelen de creditcheck, het verzenden van de factuur en het beheer. Hierdoor kun jij je focussen op wat je het liefst doet: online ondernemen. Klant blij, jij blij!

Om gebruik te maken van Klarna’s achteraf betaalmethode Betaal later in jouw webshop, selecteer je eenvoudig Klarna als betaalmethode bij Mollie of MultiSafepay