Filters voor je webwinkel

Filter2.jpg

Vanaf vandaag kun je als Pro of Premium-klant filters gebruiken in je webwinkel. Welke dat zijn? Dat bepaal je helemaal zelf. Van maat tot kleur, prijs tot afmeting: kies de filters die het meest geschikt zijn voor jouw webshop. 

Bekijk hoe je filters instelt voor je webwinkel of ga direct naar de beheeromgeving.

Filters, hoe werkt het?

Door filters toe te passen in je webwinkel kun je ervoor zorgen dat klanten gemakkelijker producten vinden in je webshop. Hierdoor is de kans op een verkoop groter. Tijd dus om filters aan te zetten in je webwinkel! Maar, waarop kun je filteren?

Algemene informatie: Hiermee kun je jouw klanten laten filteren op de prijs en op eventuele uitverkochte artikelen. Deze opties om op te filteren staan al voor je klaar in de beheeromgeving

Eigenschappen: Heeft je product een eigenschap, zoals vorm (rond, vierkant, driehoek) of inhoud (100ml, 200ml) dan kun je hierop filteren. Je doet dit door 'extra velden' toe te voegen aan je product en de juiste vaste waarde (bijvoorbeeld: 100ml) aan te vinken voor je product.

Varianten: Zijn er varianten van je product beschikbaar? Dan kun je hierop laten filteren via de keuzelijsten die je hebt aangemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een kledingstuk dat je in meerdere maten hebt. 

Via het volgende artikel leggen we je de werking van filters nog eens rustig uit. 

Hoeveel filters kan ik gebruiken?

Met een PRO-shop kun je maar liefst vier filters toevoegen aan je webwinkel. Wil je zoveel filters toevoegen als je wilt? Dat kan met een PREMIUM-shop. Welke filters je toevoegt bepaal je helemaal zelf.  

Ga jij filters toepassen in je shop?