6 tips om sneller door je beheer te navigeren

afbeelding header beheer.jpg

Wanneer je meerdere orders moet verwerken of veel producten aan je shop toevoegt, zul je merken dat een efficiënte werkwijze steeds belangrijker wordt. Ik heb 6 handige tips voor je op een rijtje gezet zodat je sneller door het beheer kunt navigeren!

1. Dubbelklik

Om één van je orders te bekijken, kun je bij Bezoekers/Orders dubbelklikken op je order. Zo ga je sneller naar je orderdetails dan via het tandwieltje.

Wil je een artikel snel bewerken? Dubbelklik dan bij Inhoud/Artikelen op een artikel om de belangrijkste productdetails te wijzigen. Waar je precies moet dubbelklikken? Het maakt niet uit, dubbelklik op elke willekeurige plek bij je artikel waar geen knoppen staan :) 

2. Sneltoetsen

Navigeer extra snel door de beheeromgeving met behulp van sneltoetsen. Zo ga je met 1 druk op de knop bijvoorbeeld eenvoudig naar je orders (ALT+1), pagina’s (ALT+5) of artikelen (ALT+6).

3. Snel zoeken

​Gebruik de zoekbalk bovenin om snel een bericht, product of order terug te vinden. Zoeken kan ook op naam of e-mailadres, wel zo handig :)

4. Snel naar je artikelpagina

Snel kijken hoe een artikel getoond wordt in je shop? Klik in het artikeloverzicht in de beheeromgeving op de afbeelding voor je artikel. Zo beland je direct op de pagina van het desbetreffende artikel. De artikelpagina wordt in een nieuw venster geopend zodat je niet bang hoeft te zijn dat je iets kwijtraakt.

5. Gelijksoortige artikelen toevoegen

Wil je veel gelijksoortige artikelen toevoegen? Bespaar tijd door het artikel te kopiëren in plaats van helemaal opnieuw in te voeren. Je hoeft deze dan alleen nog te bewerken.

Let op: Je kunt alleen vanuit het originele product kopiëren en niet vanuit een gekopieerd artikel. Wil je direct naar de goede pagina met het originele artikel, klik dan op het link-icoontje (de ketting schakels) voor de artikelnaam.

6. Bulkacties

Zowel bij orders als artikelen kun je ervoor kiezen om een actie op meerdere items tegelijkertijd toe te passen. Selecteer meerdere orders of artikelen en kies een actie bij ‘Met deze selectie: —kies een actie—‘. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere producten tegelijkertijd verplaatsen of verwijderen.

Hopelijk helpen deze tips je om producten sneller toe te voegen en je orders sneller af te handelen, succes!