3 redenen waarom jij je Instagram feed moet toevoegen aan je webshop

maddi-bazzocco-Vbt1zTCsSNA-unsplash.jpg

Mocht je het gemist hebben: We hebben sinds kort een nieuwe functie gelanceerd! Met behulp van SnapWidget kun je voortaan jouw Instagram kanaal koppelen aan je webshop. In dit blog vertellen we je niet alleen de voordelen van een Instagram feed, maar laten we ook toffe voorbeelden zien en leggen we je uit hoe je dit instelt. Lees dus snel verder!

Voordelen

Een Instagram feed is een overzicht van al je Instagram foto’s. Met behulp van SnapWidget kun je deze real time tonen in je webshop en is zowel gratis als betaald te gebruiken. Wij adviseren je het ‘Lite plan’ aan te schaffen, omdat de foto’s dan doorlinken naar je account en meeschalen op mobiel. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje. 

1. Het oogt professioneel

Naast het feit dat de Instagram feed zorgt voor een leuke extra toevoeging aan je homepage, verhoogt het ook nog eens de professionaliteit van je webshop! Zo zien bezoekers meteen dat je hebt geïnvesteerd in je webshop én dat je als bedrijf gebruikt maakt van Instagram.

2. Het zorgt voor herkenbaarheid

Als (potentiële) klanten je al eens via Instagram zijn tegengekomen en jouw foto’s terug zien op jouw webshop, is de kans groot dat zij je herkennen! En andersom natuurlijk: als zij al bekend zijn met jouw webshop en foto’s via Instagram tegenkomen kunnen zij jou ook herkennen. 

3. Bezoekers worden volgers

Mensen die je webshop bezoeken en aan het rondkijken zijn, zien op deze manier meteen dat je actief bent op Instagram. Mochten zij op de feed klikken, worden zij gelijk doorgestuurd naar je Instagram account. Als het bevalt wat ze zien, is de kans groot dat je er meteen een volger bij hebt!

4. Klanten zien je producten op een andere manier

Op Instagram plaats je namelijk vaker sfeerbeelden of meer gestylde foto’s. Hierdoor laat je op een andere manier je assortiment zien, wat weer kan leiden tot meer aankopen.  

Voorbeelden

Benieuwd naar hoe zo’n Instagram feed op je webshop eruit komt te zien? Bekijk dan hieronder de shops die je voorgingen!

Little Universe
BLUDD
By Nina
Liefs op papier

Instellen maar!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag jouw Instagram feed toevoegen aan je webshop? In dit V&A artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je dit moet doen. 

Zijn de stappen je iets te ingewikkeld of wil je het graag door ons laten instellen? Dat kan! Wij helpen je graag het het instellen van je Instagram feed. We rekenen voor deze service eenmalig €49 (excl. BTW). 

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice: 

Succes met het instellen!