Werkt mijn boekhoudprogramma met Mijnwebwinkel?

In principe kan je webwinkel door elk boekhoudprogramma worden 'uitgelezen'. Via een koppeling kan het programma de orders van je winkel ophalen en ze in je boekhouding verwerken!

API

Beschikbaar vanaf Mijnwebwinkel PREMIUM

Informeer altijd bij de leverancier van je boekhoudprogramma of zij de orders van je webwinkel kunnen uitlezen. Het kan zijn dat ze hier eerst nog een koppeling voor moet maken. Dit kunnen zij doen door middel van onze API.

Boekhoudprogramma's

Van de volgende boekhoudprogramma's weten we op dit moment dat zij een koppeling kunnen maken met je Mijnwebwinkel:

Toegang via een token

Om boekhoudprogramma's toegang te geven tot de orders in je winkel dien je eenmalig een token aan te maken. Met deze token verleen je het programma toegang tot de gegevens uit jouw winkel.

Je kunt een token opvragen via Instellingen/Add-ons &Modules/Integraties & koppelingen Vervolgens klik je op 'token toevoegen'. In het scherm wat je daarna ziet selecteer je de partner waarmee je wilt koppelen. Als je vervolgens op opslaan klikt, wordt er een token gegenereerd. Die kopieer je zodat je deze kunt doorgeven aan of invullen in het boekhoudprogramma.