Hoe koppel ik SumUp aan de Kassa App?

De Kassa App is beschikbaar als aanvulling op Mijnwebwinkel PRO en PREMIUM. Heb je een PREMIUM abonnement en gebruik je de Kassa App om je producten te verkopen? Dan is de integratie met het betaalsysteem van SumUp een uitkomst voor je als ondernemer. SumUp biedt je tegen een gunstig bedrag een simpel en veilig betaalsysteem om jouw klanten mee af te laten rekenen.

Nadat je een account bij SumUp hebt aangemaakt ontvang je binnen enkele dagen een kaartlezer. Met deze kaartlezer kun je pin- en creditcardbetalingen ontvangen in de Kassa App. De reader is te koppelen aan één apparaat. Heb je bijvoorbeeld op twee iPads de Kassa App geïnstalleerd en wil je via beide ook betalingen ontvangen heb je dus twee SumUp kaartlezers nodig.

SumUp is te gebruiken in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Let op: alleen de Sumup Air wordt ondersteund door de Kassa App.

SumUp koppelen

  • Indien je de Kassa App nog niet hebt geïnstalleerd, lees dan eerst dit bericht.
  • Open de Kassa App en ga naar Instellingen/Betaalmethoden.
  • Vink hier SumUp aan en tik op configureren.
  • Vul de inloggegevens van je SumUp account in en klik op inloggen.
  • Koppel het SumUp apparaat.

Vanaf nu kan je overal betalingen ontvangen met de gekoppelde SumUp kaartlezer!