start direct
GoedGepickt key

GoedGepickt webwinkel magazijnsoftware biedt je de mogelijkheid om je magazijnprocessen te professionaliseren en automatiseren. Met deze software kan je eenvoudig je voorraad beheren en razendsnel bestellingen verwerken voor al je verkoopplatformen.

GoedGepickt

GoedGepickt biedt cloud-based software voor Mijnwebwinkel gebruikers en andere webwinkeliers met een eigen magazijn. Er kunnen onbeperkt koppelingen gemaakt worden met diverse verkoopplatformen. Zo kan je eenvoudig je voorraad beheren als je bijvoorbeeld ook op een marktplaats verkoopt. Dit gaat geheel automatisch en hier zijn dus geen handmatige handelingen voor nodig.

Doordat de software barcode gedreven is voorkom je fouten en bespaar je tijd en geld tijdens het verwerken van je bestellingen en retouren. Het verwerken van de bestellingen van alle verkoopplatformen doe je vanuit één duidelijk overzicht.

Standaard info

  • Beschikbaar in Mijnwebwinkel Premium
  • Koppelingen met veelgebruikte verkoopplatformen en vervoerders
  • Mobiele app voor iOS en Android
  • Gratis support per telefoon, e-mail en uitgebreide online kennisbank
  • Maandelijks aanpasbaar abonnement
  • 14 dagen gratis proefperiode met alle functionaliteiten
vanaf € 95,00 per maand
meer info

Meer weten over de software?

Tijdens een vrijblijvende demo laat een GoedGepickt expert je graag de ins en outs zien van onze webwinkel magazijnsoftware. Ook kan je direct gratis een 14-daagse proefperiode starten.

meer info

Al onze apps & integraties zien?

Onze apps & integraties