Channable

Channable biedt een datafeed managementtool en SEA automatisering voor je webwinkel. Hiermee kun je o.a. eenvoudig te adverteren op marktplaatsen, vergelijkingssites, affiliates en display.

Channable

Channable is een tool voor feed management en SEA automatisering je webwinkel. Deze tool stelt gebruikers in staat om feeds voor meer dan 2500 internationale exportkanalen (bijv. vergelijkingssites, affiliates en displays) te maken en te optimaliseren door het gebruik van uitgebreide regels. De orderconnectie ondersteunt het ophalen van orders die op marketplaces geplaatst worden en het terugsturen van verzendinformatie aan de marketplace. Afhankelijk van de marketplace zijn het doorgeven van cancellations naar de marketplace en het afhandelen van retouren ook een mogelijkheid

Voorbeelden van deze exportkanalen zijn Bol., Google Shopping of Marktplaats. Daarnaast biedt de tool features om items op marktplaatsen te adverteren (plus een ordersynchronisatie) en een SEA tool. De SEA tool bestaat uit twee functies: het maken van dynamische tekstadvertenties (Google Ads en Amazon Ads) en Google Shopping-campagnes.

Standaard info

  • Beschikbaar in Mijnwebwinkel Premium
  • Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans
  • Gratis trial
39,00 vanafprijs per maand
meer info

Channable biedt ook een Google Analytics koppeling aan om de ingezette kanalen te analyseren en te optimaliseren aan de hand van de performance data. Tevens is er een Google Adwords feature om dynamische campagnes, adgroups en text advertenties te genereren. Dit in combinatie met de gebruiksvriendelijke interface en gratis technische support maakt Channable de alles-in-één oplossing voor webwinkels.

meer info

Al onze apps & integraties zien?

Onze apps & integraties