Downgraden naar Grow.

Wil je vanuit jouw huidige Pro of Premium abonnement downgraden naar Grow? Downgraden kan wanneer je huidige abonnementsjaar afloopt. Neem voor het downgraden van jouw abonnement contact op met onze Customer Care afdeling. We raden je aan om goed te bekijken of een downgrade impact heeft op jouw webwinkel.

Contact

Bel, mail of chat met ons, wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Mail: support@myonlinestore.com
Chat: WhatsApp
Telefoon: +31 (0)412 66 80 11

Voordat je downgrade

We informeren je graag over de veranderingen in je abonnement wanneer je ervoor kiest om te downgraden naar het Grow abonnement.

Productlimiet
Voortaan kun je maximaal 25 producten in je shop zetten. Heb je meer dan 25 producten? Dan blijft je shop gesloten totdat deze voldoet aan het productlimiet.

Nieuwsbrieven
De nieuwsbrief module is uitgeschakeld in jouw Grow shop.

Beperkte vormgeving- en artikelinstellingen
Je mist voortaan een aantal artikel instellingen zoals bulkacties, artikel varianten en vrije velden. Ook zijn je vormgevingsopties een stuk beperkter.

Filters
Je klanten kunnen niet langer filteren op producteigenschappen zoals maat of kleur.

Spaarprogramma
Het spaarprogramma is niet meer zichtbaar in jouw webwinkel. Klanten kunnen vanaf nu niet meer bij hun spaarpunten, communiceer dit dan ook naar je klanten.

Bezorgopties
Je kunt niet langer de populaire bezorgopties ‘Bezorgmomenten’ en ‘Afhalen bij een PostNL’ bieden aan jouw klanten. 

Zakelijk verkopen
Voortaan kun je alleen nog verkopen aan particulieren en niet langer aan bedrijven. 

Support
Natuurlijk staat ons support team nog steeds voor je klaar! Je ontvangt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 binnen 24 uur reactie op je vraag.

Wanneer je van een Premium abonnement naar een Grow abonnement downgrade, zijn naast bovenstaande wijzigingen ook onderstaande veranderingen van toepassing.

API koppelingen (Premium functie)
In het Grow abonnement kun je de koppelingen die je via de API hebt gemaakt niet meer gebruiken. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor de werking ervan.

CSS Editor (Premium functie)
Je kunt geen gebruik meer maken van de CSS Editor. Wijzigingen die je via de CSS hebt doorgegeven zijn niet meer actief en de functie is niet meer beschikbaar in de beheeromgeving. 

Bewaar voor later (Premium functie)
Je kunt vanaf nu geen gebruik meer maken van de functie bewaar voor later. Klanten kunnen geen producten meer opslaan in hun lijst.

MyParcel (Premium functie)
Gebruik jij MyParcel als verzendpartij in de beheeromgeving? Deze integratie is in Grow niet meer te gebruiken. Pakketjes verzend je vanaf nu via de omgeving van MyParcel.

Reviewpartners Kiyoh en Feedback Company (Premium functie)
De integraties van Kiyoh en Feedback Company voor het tonen van reviews in je webwinkel zijn niet meer beschikbaar in Grow.

Reclame (Premium functie)
In de voetregel van je shop vind je ons terug met de tekst 'powered by Mijnwebwinkel'.

Alle functionaliteiten van Mijnwebwinkel

Bekijk alle functionaliteiten uit onze verschillende zakelijke e-commerce pakketten.

bekijk het overzicht