Hoe koppel ik mijn Zettle Reader aan de Kassa App?

De Kassa App is beschikbaar als aanvulling op Mijnwebwinkel PRO en PREMIUM.

Heb je een PRO of  PREMIUM abonnement en gebruik je de Kassa App om je producten te verkopen? Dan is de integratie met het betaalsysteem van Zettle een uitkomst voor je als ondernemer. Zettle biedt je tegen een gunstig bedrag een simpel en veilig betaalsysteem om jouw klanten mee af te laten rekenen.

Nadat je een account bij Zettle hebt geregistreerd ontvang je binnen enkele dagen een Zettle Reader. Met deze kaartlezer kun je pin- en creditcardbetalingen ontvangen in de Kassa App. De reader is te koppelen aan één apparaat. Heb je bijvoorbeeld op twee iPads de Kassa App geïnstalleerd en wil je via beide ook betalingen ontvangen heb je dus twee Zettle Readers nodig.

Zettle is te gebruiken in de volgende landen: Brazilië, Denemarken, Finland, Duitsland, Mexico, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

Zettle als betaalwijze activeren

• Indien je de Kassa App nog niet hebt geïnstalleerd, lees dan eerst dit bericht.
  • Open de Kassa App en ga naar Instellingen/Betaalmethoden.
  • Vink hier Zettle aan en tik op configureren.
  • Vul de inloggegevens van je Zettle acount in en klik op inloggen.
  • Koppel de Zettle kaartlezer.

Vanaf nu kan je overal betalingen ontvangen met de gekoppelde Zettle Reader!