Bamboe

Bamboe

Je hebt een idee waar je graag mee aan de slag wilt, maar het inhuren van een ervaren professional is eigenlijk te duur. Wat als het wél betaalbaar kan? Bamboe koppelt kleine en ambitieuze webwinkels aan startende freelancers.

Niet de hoofdprijs, wél de expertise

Bedrijven en webwinkels hebben vaak talloze ideeën en ambities, dat is het probleem niet. Ideeën op het gebied van bijvoorbeeld marketing, grafisch vormgeving, productfoto's, social media advertising of SEO. Maar een professional inhuren om de taken die daarbij horen uit te voeren is vaak te duur. En dus blijven plannen liggen.

Maar wat als het wél kan? Wat als je een goedkope maar goede startende freelancer kunt inhuren die voor jou aan de slag gaat? Welke plannen kun jij dan allemaal waarmaken?

Bamboe koppelt startende freelancers aan jonge, ambitieuze en kleinere webwinkels. Zo kan de startende freelancer zijn track-record uitbouwen, en helpen we webwinkels om hun ambities waar te maken. Win-win!

Standaard info

  • Goede expertise voor een betaalbare prijs
  • Laagdrempelig en flexibel
  • No cure, no pay
meer info
Betaalbare diensten voor ondernemers

Vind jouw startende freelancer

Bij Bamboe vind je de expertise die jij zoekt, voor een betaalbare prijs. Iedereen wordt uiteindelijk het meest blij van een goede en duurzame samenwerking. Dat is ook waar Bamboe voor gaat. Daarom is iedere aangesloten freelancer vooraf zorgvuldig gescreend.

Voor welke klus zoek jij expertise? Bamboe selecteert voor jou de startende freelancer die het best bij jouw webwinkel en de opdracht past. De prijs van de startende freelancer ligt gemiddeld tussen de 35 en 55 euro per uur en verder betaal je geen kosten.

Al onze experts zien?

Onze experts