Kassa App

Laat je bedrijf groeien: in je winkel, online en onderweg!

Maandabonnement voor €39 per maand

Ondernemen is complex en wij houden het graag simpel. Laat je bedrijf groeien met de Kassa App van Mijnwebwinkel. Verkoop eenvoudig vanuit je stenen winkel, op een markt of beurs en synchroniseer gelijk met je webshop. Alles wat je nodig hebt op één plek. Zo bespaar je tijd en verhoog je je omzet

Slimme samenhang tussen online én offline

Met de Kassa App gekoppeld aan je webshop, heb je altijd en overal zicht op je orders, artikelen en voorraad. De Kassa App maakt je werk makkelijker. Bij iedere online verkoop of verkoop in je winkel of op een beurs, wordt je voorraad automatisch bijgewerkt. Nieuwe levering binnen? Met de Kassa App pas je jouw voorraad binnen no-time aan. En met de rapportages in de Kassa App, heb je in één oogopslage inzicht in je verkoopprestaties. Allemaal op één plek.

Alles wat je nodig hebt op één plek

Altijd en overal verkopen

In je winkel, marktkraam of bij een event: met de Kassa App rekenen je klanten overal snel en eenvoudig af. Laat klanten contant betalen of (contactloos) pinnen. Print de bon of verstuur 'm per mail.

Voorraad altijd synchroon

De Kassa App koppelt al je online en offline verkopen. Na elke verkoop worden je voorraad en orders automatisch bijgewerkt. Zo is je voorraad altijd synchroon. Ook retouren neem je gemakkelijk aan en deze worden automatisch bijgewerkt in je voorraad overzicht. Wel zo makkelijk.

Supersnel voorraadbeheer

Nieuwe levering binnen? Gebruik de handscanner of je smartphone camera om producten te scannen. Met de Kassa App werk je zo in no-time je voorraad bij en heb je altijd zicht op je producten, voorraad en orders, waar je ook bent.

Inzicht in je winkelprestaties

Met de rapportages in de Kassa App heb je in één oogopslag handig inzicht in je verkoopprestaties. Verkoop je op meerdere locaties? Dan kun je deze specifiek selecteren. Zo zie je eenvoudig welke dagen of locaties beter (of juist slechter) lopen.

Zettle Compleet Kassasysteem

Compleet kassasysteem nodig? Dat kan!

 

De Kassa App is makkelijk uit te breiden met verschillende hardware zoals een iPad-houder, handscanner, bonprinter, kassalade en pin terminal. Hiermee heb je in één keer een compleet kassasysteem. De ideale oplossing om snel van start te gaan in je eigen fysieke winkel, zonder hoge investering.

Bekijk alle accesoures van Zette
Bekijk de pin terminal van Pay.nl
Bekijk de kaartlezers van SumUp

Heb je al een pin terminal? Dat is geen probleem. Je kunt de Kassa App eenvoudig koppelen aan de pin terminal van Zettle of Pay.nl. Als je de bedragen handmatig invoert, kun je ook gewoon je eigen pin-terminal gebruiken.

 

POS App mockup

Kies voor het gemak van de Kassa App

Je kunt de Kassa App maandelijks los toevoegen aan een PRO of PREMIUM abonnement van Mijnwebwinkel. Dit is handig als je bijvoorbeeld geen fysieke winkel hebt maar alleen op beurzen wilt verkopen. Voor slechts €39 per maand koppel je de Kassa App aan je webwinkel.

Vraag de Kassa App aan

De Kassa App is beschikbaar voor iPhone en iPad.
Je webshop koppel je eenvoudig via een QR code.

Vraag & antwoord

Hoe kom ik aan de Kassa App? De Kassa App is los toe te voegen aan Mijnwebwinkel PRO of PREMIUM. De Kassa App is toe te voegen in de beheeromgeving van je webwinkel.

Zitten er extra kosten aan de Kassa App? Ja, de Kassa App kost €39 per maand en is maandelijks opzegbaar. De accessoires kun je er los bij kopen.

Wat als ik al een pin terminal heb? De Kassa App kan gekoppeld worden aan de pin terminal van iZettle of Pay.nl. Als je de bedragen handmatig invoert, kun je ook gewoon je eigen pin-terminal gebruiken.

Is de App alleen voor fysieke winkels? Zeker niet! De app is juist ook ideaal wanneer je op een markt, beurs of evenement staat. Je gebruikt ‘m op je smartphone of tablet, wanneer je wilt.