Gastenboek

  • 28-07-2020 - Graag wil ik weten of de kunsstof louvre deuren nog...  lees meer
  • 24-05-2020 - ik ben op zoek naar kunststof sierluiken voor mijn chalet,...  lees meer
  • 29-04-2020 - wij hebben interesse in kunststof sierluiken.
    Zijn deze bij jullie voor...  lees meer
Plaats een bericht

Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek WEBWINKEL

Welkom in onze webwinkel

Het is vakantie. De fabriek is gesloten. Maar ivm Corona blijven wij hier en kan de webwinkel open blijven. Als producten uitverkocht zijn. Kunnen wij die echter pas leveren na de vakantie. Aangezien onze leveranciers niet leveren. De levertijd staat bij het artikel vermeld. 

Wij leveren niet meer naar België onze excuzes.

 Hier vind u losse producten van Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek, zodat u ze online kunt bestellen en snel in huis heeft.

- Alle prijzen zijn inclusief btw.

- Veilig betalen met ideal nu ook mogelijk.

- verzending binnen 2 tot 5 werkdagen!

Kiest u voor afhalen? Dan maken we met u een afspraak.  Afhaaladres : energieweg 12 - 2404HE - Alphen aan den rijn.  Zonder afspraak loopt u kans dat er niemand aanwezig is. De fabriek is dus niet het afhaaladres van de webwinkel.  (Momenteel niet mogelijk)  

- Ėėn vast verzend/verpakkingstarrief voor verzending binnen Nederland van 5 euro ongeacht het formaat en gratis bij bestellingen vanaf 100 euro, u ontvangt altijd een track and tracecode als uw pakje in NL afgeleverd wordt, ook als het door de brievenbus past, bijkomend voordeel is dat u dan niet thuis hoeft te  blijven. Als de producten in een brievenbusdoos passen zullen we het ook als brievenbuspakje versturen. 

Voor verzending naar Belgiė zijn de tarieven 10, 20 en 25 euro afhankelijk van het gewicht. orders van 150 euro worden gratis verzonden. omdat het lastig is met de gewichten wordt dit automatisch verrekend, het best wacht u met betalen tot u een mail met het bedrag incl verzending van ons heeft ontvangen. Dit geld alleen voor pakketjes die naar Belgie verzonden moeten worden. 

- Verzending geschied uitsluitend door post.nl dus pakjes zijn goed traceerbaar binnen Nederland! 

De webwinkel is een innitiatief van Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek, Echter hebben ze het in de fabriek zo druk, dat ze zich  niet bezig kunnen houden met het verpakken en verzenden van pakketjes of het beantwoorden van vragen omtrend bestellingen. Hierdoor hebben ze het het beheer van de webwinkel en alles wat erbij hoort overgedragen aan mij, Jolanda Ponsteen.  Dit is ook de rede dat de fabriek geen antwoord kan geven op vragen omtrend orders of producten uit de webwinkel.  U kunt het best ons contact formulier invullen of een whats app sturen naar 0624210066. Dan krijgt u spoedig een reactie! Voor alle vragen omtrend de fabriek, showroom offertes etc kunt u wel het best de fabriek benaderen. 

- Nieuw is ons gastenboek, bedoeld voor ervaringen met de webshop en dus niet voor vragen. Gebruik daarvoor ons contact formulier of stuur een e mail. Alvast bedankt. 

Het e mail adres waar u uw vraag aan kunt richten als u geen gebruik maakt van het gastenboek is. 

zwetslootkozijnenwebwinkel@gmail.com.

Over Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek. 

Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek is een familie bedrijf en maakt sinds 2000 kunststof kozijnen, ramen en deuren in eigen fabriek in Hazerswoude-Rijndijk, nabij Leiden en Alphen a/d Rijn, centraal gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.  We leveren in heel Nederland en Vlaanderen kunststof kozijnen, aan particulieren in de doe het zelf sfeer maar voornamelijk aan aannemers en timmerbedrijven, Wij werken uitsluitend met A kwaliteit profielen en hanteren korte levertijden waarbij spoed leveringen ook mogelijk zijn. Daarnaast kunnen wij in een grote omgeving de montage en binnenafwerking van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifdeuren verzorgen. Op onze internet pagina meer informatie: www.zkkf.nl hier vind u ook referenties, Of maak vrijblijvend per mail een afspraak om onze showroom te bezoeken.

 

 

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek en mogen niet zonder toestemming door anderen gebruikt worden. 

Ook een eigen gratis shop?