Gastenboek

  • 24-05-2019 - Kunt u mij de maten geven van de raamkruk van...  lees meer
  • 20-02-2019 - Wij zoeken glas latten voor een raampjes geplaatst 15.11.02 zijn...  lees meer
  • 07-02-2019 - Graag verneem ik van u wat de prijs en levertijd...  lees meer
Plaats een bericht

Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek WEBWINKEL

Hier vind u losse producten van Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek, zodat u ze online kunt bestellen en snel in huis heeft.

Bestellingen gedaan tussen 4 en 10 juli 2019 worden op donderdag 11 juli verzonden! 

- Alle prijzen zijn inclusief btw.

- Veilig betalen met ideal nu ook mogelijk.

- Levertijd  3-5 werkdagen. Mits voorradig. Wij verzenden meestal binnen 48 uur en daarna is het afhankelijk van post.nl. 

- Soms is een product niet voorradig, uiteraard nemen we dan contact met u op en geven u een indicatie over wanneer wij het verwachten,

Kiest u voor afhalen? Dan maken we met u een afspraak.  Afhaaladres : energieweg 12 - 2404HE - Alphen aan den rijn.  Zonder afspraak loopt u kans dat er niemand aanwezig is. De fabriek is dus niet het afhaaladres van de webwinkel.    

- Ėėn vast verzend/verpakkingstarrief voor verzending binnen Nederland van 5 euro ongeacht het formaat en gratis bij bestellingen vanaf 100 euro, u ontvangt altijd een track and tracecode als uw pakje in NL afgeleverd wordt, ook als het door de brievenbus past, bijkomend voordeel is dat u dan niet thuis hoeft te  blijven. Als de producten in een brievenbusdoos passen zullen we het ook als brievenbuspakje versturen. 

Voor verzending naar Belgiė zijn de tarieven 10, 20 en 25 euro afhankelijk van het gewicht. orders van 150 euro worden gratis verzonden. omdat het lastig is met de gewichten wordt dit automatisch verrekend, het best wacht u met betalen tot u een mail met het bedrag incl verzending van ons heeft ontvangen. Dit geld alleen voor pakketjes die naar Belgie verzonden moeten worden. 

- Verzending geschied uitsluitend door post.nl dus pakjes zijn goed traceerbaar binnen Nederland! 

De webwinkel is een innitiatief van Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek, Echter hebben ze het in de fabriek zo druk, dat ze zich  niet bezig kunnen houden met het verpakken en verzenden van pakketjes of het beantwoorden van vragen omtrend bestellingen. Hierdoor hebben ze het het beheer van de webwinkel en alles wat erbij hoort overgedragen aan mij, Jolanda Ponsteen.  Dit is ook de rede dat de fabriek geen antwoord kan geven op vragen omtrend orders of producten uit de webwinkel.  U kunt het best ons contact formulier invullen of een whats app sturen naar 0624210066. Dan krijgt u spoedig een reactie! Voor alle vragen omtrend de fabriek, showroom offertes etc kunt u wel het best de fabriek benaderen. 

- Nieuw is ons gastenboek, bedoeld voor ervaringen met de webshop en dus niet voor vragen. Gebruik daarvoor ons contact formulier of stuur een e mail. Alvast bedankt. 

Het e mail adres waar u uw vraag aan kunt richten als u geen gebruik maakt van het gastenboek is. 

zwetslootkozijnenwebwinkel@gmail.com.

Over Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek. 

Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek is een familie bedrijf en maakt sinds 2000 kunststof kozijnen, ramen en deuren in eigen fabriek in Hazerswoude-Rijndijk, nabij Leiden en Alphen a/d Rijn, centraal gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.  We leveren in heel Nederland en Vlaanderen kunststof kozijnen, aan particulieren in de doe het zelf sfeer maar voornamelijk aan aannemers en timmerbedrijven, Wij werken uitsluitend met A kwaliteit profielen en hanteren korte levertijden waarbij spoed leveringen ook mogelijk zijn. Daarnaast kunnen wij in een grote omgeving de montage en binnenafwerking van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifdeuren verzorgen. Op onze internet pagina meer informatie: www.zkkf.nl hier vind u ook referenties, Of maak vrijblijvend per mail een afspraak om onze showroom te bezoeken.

 

 

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek en mogen niet zonder toestemming door anderen gebruikt worden. 

Ook een eigen gratis shop?