Gastenboek

 • 19-04-2018 - Beste mevrouw, heer,

  ik vroeg me af of er ook een...  lees meer
 • 06-04-2018 - Beste,

  ik wil graag de afneembare raamgreep bestellen maar ik zie...  lees meer
 • 16-03-2018 - Geachte
  Ik ben op zoek naar een deurkruk voor kunststofachterdeur
  Met een...  lees meer
Plaats een bericht

Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek WEBWINKEL

                                     

Hier vind u losse producten van Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek, zodat u ze online kunt bestellen en snel in huis heeft. 

- Alle prijzen zijn inclusief btw.

- Veilig betalen met ideal nu ook mogelijk.

- Levertijd  3-5 werkdagen.

- Ėėn vast verzend/verpakkingstarrief voor verzending binnen Nederland van 5 euro ongeacht het formaat en gratis bij bestellingen vanaf 100 euro, u ontvangt altijd een track and tracecode als uw pakje in NL afgeleverd wordt, ook als het door de brievenbus past, bijkomend voordeel is dat u dan niet thuis hoeft te  blijven. Als de producten in een brievenbusdoos passen zullen we het ook als brievenbuspakje versturen. 

Voor verzending naar Belgiė is het tarief 10 euro zonder track and trace. Vanaf 80 euro met track and trace ook 10 euro en vanaf 120 euro gratis met track and trace. Naar Belgie versturen we altijd als pakket dus de pakket bezorger levert het bij u af. 

- Verzending geschied uitsluitend door post.nl dus pakjes zijn goed traceerbaar binnen Nederland!

- Nieuw is ons gastenboek, bedoeld voor ervaringen met de webshop en dus niet voor vragen. Gebruik daarvoor ons contact formulier of stuur een e mail. Alvast bedankt. 

Afhalen alleen op afspraak gemaakt per mail mogelijk. 

Doe dit naar - info@zkkf.nl 

Over Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek. 

Zwetsloot kunststof kozijnen fabriek is een familie bedrijf en maakt sinds 2000 kunststof kozijnen, ramen en deuren in eigen fabriek in Hazerswoude-Rijndijk, nabij Leiden en Alphen a/d Rijn, centraal gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.  We leveren in heel Nederland en Vlaanderen kunststof kozijnen, aan particulieren in de doe het zelf sfeer maar voornamelijk aan aannemers en timmerbedrijven, Wij werken uitsluitend met A kwaliteit profielen en hanteren korte levertijden waarbij spoed leveringen ook mogelijk zijn. Daarnaast kunnen wij in een grote omgeving de montage en binnenafwerking van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifdeuren verzorgen. Op onze internet pagina meer informatie: www.zkkf.nl hier vind u ook referenties, Of maak vrijblijvend per mail een afspraak om onze showroom te bezoeken.

 

 

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek en mogen niet zonder toestemming door anderen gebruikt worden. 

Ook een eigen gratis shop?