Naai Atelier Zus & Zus

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn met kleding maken voor je zelf, voor je kinderen of voor je interieur? 

Geef je dan op bij het Naai Atelier Zus & Zus.

Waarom kiezen voor het Naai Atelier Zus & Zus? Ik heb mijn opleiding genoten tot lerares Modevak bij het instituut voor modevak opleidingen Cuppens-Geurs. Na meer dan 25 jaar ervaring in het vak, sta ik voor kwaliteit, kundigheid en betrouwbaarheid.

Tijdens de cursus leer je stap voor stap, in je eigen tempo, de basistechnieken. Patronen lezen, uitraderen, eventueel aanpassen van het patroon, het uitleggen op stof, het uitknippen en daarna het uiteraard in elkaar naaien. Kortom de fijne kneepjes van het vak!

Natuurlijk mag je ook leuke woonaccessoires van stof maken. Eventueel in combinatie met andere technieken, zoals patchwork, quilten, appliceren etc.  etc. 

De cursus wordt in groepen gegeven. Ik start een groep vanaf minimaal 4 personen met een maximum van 6 personen. Je krijgt dus in een kleine groep les en daarmee ook alle aandacht van een gediplomeerd lerares Modevak.  De groepen zijn gevarieerd qua niveau, van beginner tot al iets gevorderden. Op deze manier leer je ook weer van elkaar.  

Er zijn naaimachines en een lockmachine aanwezig, waarvan gebruik gemaakt kan worden. Echter weet ik uit ervaring dat velen het prettiger vinden hun eigen naaimachine mee te nemen. Je eigen naaimachine is bekend terrein en dat kan soms gemakkelijker werken. Mocht je nog beginner zijn dan kan ik je ook nog het één en ander uitleggen over je naaimachine. Ben je niet in het bezit van een naaimachine dan is dat op zich niet zo`n probleem, maar je kunt dan thuis niet altijd verder werken aan je werkstuk en zult dus alles tijdens de cursus moeten doen. Dan moet je er dus rekening mee houden dat je wat langer over een werkstuk doet.

De lessen worden gegeven in mijn atelier aan huis te Venray.  Je schrijft je in voor een blok van een X aantal (wekelijkse) lessen van 2 uur. Als er plaats is kun je altijd instromen. Kosten op aanvraag. Dit is incl. gebruik van de naaimachines, lockmachine (excl. garen en naaimachinenaalden), patroontijdschriften, eigen patronen en tussendoor een kop koffie of thee met iets lekkers. Het dagdeel is in overleg. Dit kan een ochtend (9.30-11.30 uur), middag (13.30-15.30 uur), of avond (19.30-21.30 uur) zijn.

Naaiatelier :

De dagdelen die op dit moment ingedeeld zijn, zijn:

Maandagavond van 19.30 uur - 21.30 uur

Dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

Dinsdagavond van 19.30 uur - 21.30 uur

Woensdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur

Donderdagavond van 19.30 uur – 21.30 uur                                                                                 

Vrijdagochtend van 9.30 uur - 11.30 uur

Mail gerust of er ergens een plekje vrij is. 

Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en vermeld er bij dat je interesse hebt in de naailessen. Op deze manier krijg je als eerste bericht wanneer er plaatsen vrij komen. Let op! Voeg mijn e-mail adres toe aan je contactpersonen, om te voorkomen dat de mail in de spambox terecht komt.

Mocht je interesse hebben in een ander dagdeel geef dit dan even door dan kijk ik of er een extra blok ingepland kan worden.
Aantal cursisten: minimaal 4, maximaal 5 tot 6.

Cursusperiode:
Aanmelding voor het naaiatelier gebeurt in blokken van een X-aantal lessen, afhankelijk van hoe de vakanties vallen.
Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.

Voor de Algemene Voorwaarden, zie elders op de website.

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 • Kleding recyclen
  Kleding recyclen

  Tijdens de Kunstmarkt droegen wij schorten die van oude kledingstukken gemaakt waren. Broeken, spijkerjasjes, bloesjes en jeans waren verknipt en tot schorten omgetoverd. Daar hebben we zo`n leuke reacties op gekregen en de vraag…

 • Naai Atelier
  Naai Atelier

  Maar niet alleen kleding wordt er gemaakt. Ook hele leuke woonaccessoires en vrolijke accessoires voor de kinderen of kinderkamers. Alles is dus mogelijk in het Naai atelier.

 • Naai Atelier
  Naai Atelier

  Er worden in het Naai Atelier heel wat mooie kledingstukken gemaakt, op de foto zie je enkele werkstukken van de cursisisten.

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?