Kinder Knutsel Atelier

HEB JIJ OOK ZO DE KUNSTKRIEBELS?
Ben jij 6 jaar of ouder? Krijg jij de kriebels in je buik bij het idee dat je op ontdekkingstocht mag met verf, klei, hout, papier of allerlei andere verassende materialen en technieken? Kom dan meedoen bij het Kinder Knutsel Atelier of bij de Kinder Knutsel Club. In het atelier kun je tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, werken met papier-maché, wolvilt...en nog veel meer!

Kinder Knutsel Atelier:

Eens in de maand op Woensdagmiddag, van 14.00 uur tot 16.00  uur.

Het lesgeld per les bedraagt € ....... Je schrijft je in voor een blok van X lessen en betaald dus per blok, tenzij je later instroomt dan betaal je het aantal lessen dat nog gepland staat. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen en gereedschappen en dus niet met recycle materiaal of materialen van de A. Het lesgeld is inclusief basismaterialen, zoals verf, papier maché, klei e.d., gebruik van diverse gereedschappen, drinken en iets lekkers. Af en toe kan er gevraagd worden iets mee te nemen, zoals bijv. een t-shirt om op te schilderen. Tijdens deze lessen gaan ze iedere keer met een helemaal “af” werkstuk naar huis.  

Tijdens de schoolvakanties is het Atelier gesloten.

Ingeplande data

      

Hieronder zie je maar een kleine greep uit de legio mogelijkheden!Wil je eenmalig een keer mee doen, dan kan dat als er voldoende plaats is. De kosten voor een eenmalige les zijn dan € ...... Dit is incl. basismaterialen, drinken met iets lekkers.

Voor meer informatie, stuur me gerust een mail. Zorg er voor dat je mijn e-mail adres toevoegt aan je contacten om te voorkomen dat de mail in de spambox terecht komt.

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

  • Kinder Knutsel Atelier
    Kinder Knutsel Atelier

    Op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, vind het het Kinder Knutsel Atelier plaats. Tijdens het Kinder Knutsel Atelier ga je met allerlei materialen aan de slag, dit kan zijn met verf, met hout, met klei en nog veel meer. Je…

  • Kinder Knutsel Atelier
    Kinder Knutsel Atelier

    Het programma bij het Kinder Knutsel Atelier is iedere keer weer anders. Ook voor de kinderen die al meerdere blokken hebben gevolgd, probeer ik het programma zo aan te passen dat ze steeds iets anders maken.

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?