Workshops

In het gezellige atelier kunt u voor een divers aanbod van creatieve workshops en cursussen terrecht. Leer hoe u de leukste en mooiste creaties in en om het huis zelf kunt maken. Van textiele werkvormen tot boetseren, van schilderen tot wolvilten. De lessen worden in de ochtend, middag en avond gegeven in ons eigen atelier.

Ideaal voor creatieve uitjes met vriendinnen, familie, bedrijven, vrijgezellenfeest, babyshower enz. 

Bij Creatief Atelier Zus & Zus kunt u ook terecht voor leuke kinderfeestjes met een ruim aanbod. Met je vriendjes en vriendinnetjes hippe creaties maken, die iedereen een blijvende herinnering geeft aan jouw feestje!

In ons sfeervol ingericht atelier kunt u alleen of met een groepje van minimaal 4 en maximaal 12 mensen een workshop of een losse les volgen. U kunt ook alleen of met twee personen een workshop volgen, wij zullen u dan indelen bij een andere cursisten.

Ook geven wij les aan grotere groepen les zoals vrouwenverenigingen, vrijgezellenfeesten, vriendinnenclubs, familiegroepen of aan bedrijven. Eventueel kan het ook op locatie, mits het atelier te klein zou zijn.

Tijdens de lessen krijgt u uiteraard een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

U kunt eventueel ook een lunch arrangement boeken, waarbij u de ochtend kunt afsluiten met een heerlijke lunch of tussendoor kunt lunchen en u in de middag verder kunt gaan werken aan uw creatie. 

Of het nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie of vriendinnenfeest is, niets is te gek. Gezelligheid en creativiteit staan voorop! 
 

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, blijf je altijd op de hoogte van de ingeplande workshops!

 

 

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 

 

 • Workshop Dierenkopje Naaldvilten
  Workshop Dierenkopje Naaldvilten

  Naaldvilten dierenkopje

  € 35,00
 • Raku workshop
  Raku workshop

  Raku Stoken

  € 40,00
 • Porselein schilderen
  Porselein schilderen

  Porselein stippelen of schilderen

  € 22,50
 • Workshop vrije vorm nat vilten
  Workshop vrije vorm nat vilten

  Vrije vorm Natvilten

  € 35,00
 • Workshop Meneer de Uil
  Workshop Meneer de Uil

  Tijdens deze workshop ga je een grote uil maken, geheel in je eigen stijl. Geef hem/haar een eigen karakter. Je kunt kiezen uit verschillende stofjes. Ook voor mensen die niet zo goed kunnen naaien is dit een leuke…

 • Workshop sjaal natvilten
  Workshop sjaal natvilten

  Op een zijden/organza ondergrond gaan we met merino wol een sjaal versieren. Tegen een meerprijs is het mogelijk om ook met zijden vezels te werken. Deze workshop is incl. basismaterialen, koffie of thee met iets…

 • Schilder workshops
  Schilder workshops

  Schilderworkshop als “teambuilding”

  Schilderworkshops als teambuilding, als zakelijk bedrijf uitje, dit is een schilder sessies waaraan een ieder kan deelnemen. De doeken kunnen met elkaar of apart op gehangen worden. De…

 • Workshop Mixed Media/Schilderen op steigerhout
  Workshop Mixed Media/Schilderen op steigerhout

  Schilderen Mixed Media Steigerhout

© 2009 - 2017 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?