Workshops

In het gezellige atelier kunt u voor een divers aanbod van creatieve workshops en cursussen terrecht. Leer hoe u de leukste en mooiste creaties in en om het huis zelf kunt maken. Van textiele werkvormen tot boetseren, van schilderen tot wolvilten. De lessen worden in de ochtend, middag en avond gegeven in ons eigen atelier.

Ideaal voor creatieve uitjes met vriendinnen, familie, bedrijven, vrijgezellenfeest, babyshower enz. 

Bij Creatief Atelier Zus & Zus kunt u ook terecht voor leuke kinderfeestjes met een ruim aanbod. Met je vriendjes en vriendinnetjes hippe creaties maken, die iedereen een blijvende herinnering geeft aan jouw feestje!

In ons sfeervol ingericht atelier kunt u alleen of met een groepje van minimaal 4 en maximaal 12 mensen een workshop of een losse les volgen. U kunt ook alleen of met twee personen een workshop volgen, wij zullen u dan indelen bij een andere cursisten. Tenzij u een besloten workshop wilt volgen, dan zal de prijs aangepast worden.

Ook geven wij les aan grotere groepen les zoals vrouwenverenigingen, vrijgezellenfeesten, vriendinnenclubs, familiegroepen of aan bedrijven. Eventueel kan het ook op locatie, mits het atelier te klein zou zijn.

Tijdens de lessen krijgt u uiteraard een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

U kunt eventueel ook een lunch arrangement boeken, waarbij u de ochtend kunt afsluiten met een heerlijke lunch of tussendoor kunt lunchen en u in de middag verder kunt gaan werken aan uw creatie. 

Of het nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie of vriendinnenfeest is, niets is te gek. Gezelligheid en creativiteit staan voorop! 
 

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, blijft u altijd op de hoogte van de ingeplande workshops!

Zorg er voor dat u mijn e-mail adres toevoegt aan uw contacten om te voorkomen dat de mail in de spambox terecht komt.

 

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

 

 

© 2009 - 2020 Creatief Atelier Zus & Zus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?